Премини към съдържание

valyo_pp

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което valyo_pp е написал

  1. Ето на какво попаднах в английския сайт на Mitsubishi, но всяко удоволствие си има цена :rolleyes:
  2. Аз съм само на 6000км и вече стъклото на шофьора трака, като е леко свалено. И аз си мислех да отнеса въпроса към БС, но при първото техническо обслужване на колата. А за дневните светлини, някой сменял ли е обикновената халогенна крушка с LED? Струва ми се добра идея LED Lumen Имам предвид да се смени крушката на късите светлини или тази на фаровете за мъгла с LED, с което ще се избегне монтажа на дневни светлини. Така и не можах да намеря такива в някой БГ сайт.
  3. А този ъпдейт на софтуера само корекция на показанията на компютъра за разхода и премахване форсирането при смяна на скоростите ли прави? Нещо, което много ме дразни и ме озадачава - липсата на дневни светлини (2012 модел). Някой решил ли е този проблем и ако имате някакви препоръки за решаването му :help: Мисля си за нещо такова, но се притеснявам да не загрози колата: DRL Mitsubishi ASX
  4. valyo_pp

    Пастиране

    За да запазя боята е, че като започнат сега да пръскат пътищата... Не бях чувал за такова фолио досега.
  5. valyo_pp

    Пастиране

    Здравейте, колеги! Надявам се да не спамя темата. Бихте ли препоръчали добър майстор във Варна за пастиране на нов автомобил (не полиране, а само пастиране). Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...