Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

MRENKU

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което MRENKU е написал

  1. Благодаря за съвета,но моята дръжка външно е здрава,но ще пробвам :icon_doh:
  2. Здравейте! На моята-1.3-2002г. вчера се счупи външната дръжка на задна лява врата - не се отваря отвън. Проблема при мен е,че я отворих отвътре и натиснах копчето на вратата /за да не може да се отваря отвътре/.Голяма глупост беше и сега се чудя как да я отворя за да я сменям или ремонтирам. Кората не се сваля,защото,като е затворена вратата нямам достъп до копчетата.Моля за съвет.
  3. Благодаря на всички за съветите.Свалих го и се оправи за малко,но заваля и не успях да го разглобя и почистя.
  4. Здравейте някой да сподели нещо за зумера/сигнал за забравени фарове/,че моя спря да работи.Има ли бушони за него?Колата е Mitsubishi Space Star 1.3/2002г.
  5. Здравейте колеги. Отскоро съм собственик на Mitsubishi Space Star 1.3 16V-бензин-2002г.Още при огледа преди закупуването на таблото светеше оранжева светлина /намира се между тази за акумулатора и тази за нивото в казанчето за чистачките/.От автосалона ме успокоиха,че свети,защото са свалили акумулатора и когато я взема ще изчистят грешката.Взех я лампата наистина не светеше вече.Загасих и запалих отново и тя светна...Пробвах с ново откачане на акумулатора-гасне и при повторно запалване-свети.Какво да проверя или сменя за да загасне,че сме като болни цялото семейство.
×
×
  • Създаване...