Премини към съдържание

debelia141

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което debelia141 е написал

  1. debelia141

    GDI

    Как така се сваля бензиновата система и караш само на газ.
  2. debelia141

    GDI

    Искам да попитам мога ли да си сменя мотора на колата.Аз карам 1.8 GDI и вече не издържам с тези цени на бензина и затова искам да слагам газ.И много ми се иска да сложа мотор който може да го понесе.Могали да го сменя и с какъв ще е най-добре
  3. А впрочем 141 не са килограми. Аз не съм дебел, но това ми е прякор от дете и затова го използвам навсякъде, а 141 идва от преди няколко години като си правех акаунт в skype и ми изписа, че debelia е заето и ми изписа, че debelia141 е свободно и ми се стори лесно за запомняне и затова е така :D TASSO: Колега, за напред пиши малко по нормално постовете си, по този имаше доста за редакция. Следващите подобни ще бъдат изтривани.
  4. Този разход ми го дава като карам предимно в София по-околовръсното, което си е почти извън грацко.Защото карам някаде към 6:50 сутринта и вечерта към 20 часа.
  5. Къде мога да отида, къде ще ми препоръчаш?
  6. От скоро съм собственик на carisma и ми се струва, че ми дава висок разход на бензин. Колата е carisma GDI 99г. и ми показва 10л./100км. Имам един колега със същата кола и неговият е 7.2, а лятото казва, че му пада на 6.5/100. Та въпросът ми е: това което казва реално ли е, и ако да, от какво може да се дължи моя висок разход? Колеги искам да попитам и за един голям проблем, значи колата върви много или поне според мен. Не се замисля като я настъпя или нещо такова, обаче като задържа една постоянна скорост се усеща едно леко придърпване, не забавя или нещо такова, просто все едно гумите ми стават от яйце. Когато подам газ или намаля, веднага спира. Да отбележа че не се чува нищо да тропа или скърца, просто когато застана на една постоянна скорост се усеща придърпването.
×
×
  • Създаване...