Премини към съдържание

Fan.pz

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пазарджик

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma 1.8 GLS
  • Интереси
    Коли,футбол и нещо друго.!!

Fan.pz's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги,искам да попитам също,еднакви ли са гредите за Каризмата но с различни мотори и година на производство?
  2. Да 1,8 116к.с.А относно гредата беше изгнила страшно много...
  3. Стана страшно при мене...Скъсал съм гредата,част от нея е при мене в хола на апартамента!Та затова търся гредата заедно с тампоните на двигателя,надявам се колеги от форума да помогнат да намеря частите.Може и втора ръка стига да са читави,че да си кажа честно направо ми е лошичко!Колата е Каризма 97година 1,8 GLS.Поздрави и благодаря предварително.!!
  4. Здравейте колеги.След преден ляв ми замина и преден десен амортисьор,навих се да ги сменя,но като питах за цените и свят ми се зави. Говоря за амортисьори Каяба,тук в Пазарджик ми искат минимум 170лв.за единият амортисьор.Колата е Каризма 97година 1,8GLS.Мисълта ми е,ако може да намеря някъде с 10-20лева по-тънко пак доволно.Търся си също заден тампон на двигателя този в ляво до скоростния лост,дано съм го обеснил правилно.За тампона в Пазарджик ми предлагат тайландски за 48лв.и японски за 108лв.Ако някой от колегите подскаже от къде мога да взема по евтинки части,ще черпявам.!!Живи и здрави да сте!
  5. Здравейте колеги.Имам следния проблем,спирам на червено за завиване на дясно,светва зелено тръгвам и по средата на завоя като затегна волана и няма въртене.Същото го направи и при пълен ляв за обръщане посоката на движение,и в двата случая след две три секунди се оправя.Ако някой е имал подобен проблем,моля да помогне,че си не е работа.Един разбирач ми каза,че от жегите може да е прескокнал ремъка,но аз това не го вярвам.Дайте съвет как да постъпя,благодаря ви предварително,а колата е Каризма 1.8 gls 97 година.
  6. Fan.pz

    Скорости

    Мараба колеги,извинявам се че се намесвам в вашият мохабет но имам един стандартен проблем на КАРИЗМАТА и не мога да го реша, поне тук в Пазарджик.Търся прословутите втулки,тук по магазините ми ги разтягат едни та чак не е истина.Със новият майстор малко побългарихме нещата но мене някакси не ме устройва.
  7. Fan.pz

    Тази работа вярна ли е ?

    Добре,как да постъпя,да сменям ли втулки или и майстора.Защото все си мисля,че не е нормално да ръчкам другите предавки заради задна да речем.
  8. Здравейте момчета,бих искал да ви попитам вярно ли е,че Каризма 97 модел 1.8gls няма синхронизатор на скоростната кутия.?Това ми го каза чичо МАЙСТОР.А аз ходих при него понеже първа и задна скорост влизат по-трудничко,та той ми казва като се запънат проблемните предавки да превключа на някой други предавки преди да потегля и всичко щяло да си дойде на мястото.Така според него зъбите в скоростната кутия щели да се разминат ,понеже можело да бъдат един срещу друг.А преди месец,два ходих да оправят скоростният лост от долу.А с другите предавки нямам цент никакви проблеми,дали проблема не е някъде другаде?Благодаря ви предварително,много здраве и наздраве от мене.
  9. Fan.pz

    Проблем със скоростите

    Благодаря за съвета колега.За 5лв.и 5мин.ми оправиха скоростният лост от долу и за сега всичко е наред.
  10. Fan.pz

    Проблем със скоростите

    Здравей колега.И аз имам същият проблем с първа, с тази разлика,че като вдигна лоста за задна,първа си влиза.Моята е 97 модел.Ако си отстранил проблема би ли ми казал как да постъпя.Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...