Премини към съдържание

kenzo

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

kenzo's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. kenzo

    Важно, моля за помощ

    А дали може да се намери този модел, може да не е от 2000г. на цена до 10 000лв, за във България говоря? Повече за жалост не мога да си позволя :(
  2. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Да видях. Много съм благодарен за което. Аз не можах да намеря никакво инфо за тая измислена фирма.
  3. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Ами то всъщност тая фактура такава роля играе. Отиваш с нея в банката, в нея пише за какво си даваш парите. Ако не представиш документ че си го получил (документ за собственост) ти връщат парите, без удръжки. И то аз трябва да потвърдя това лично.
  4. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Споко, аз си знам работата. ;) Няма да допусна да ме прецакат. Пък и нека видим пича до кога ще ме мота
  5. kenzo

    Важно, моля за помощ

    чакам го да прати per forma фактура, така поне ако пратя някакжи пари, ще си ги върна ако не съм получил това за което става въпрос.
  6. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Никакви пари докато не видя документ и не се свържа по телефон със продавача и със куриера.
  7. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Тоя ми писа че някаква си фирма щяла да се заеме и със доставката и със плащането: ADAC and GSS Courier Efixtrans www.efixtrans.com Нещо ми понамирисва тая работа. Казах му да ми прати номера на шасито и про форма фактура със сички детайли, също така документ за собственост, защото трябвало да пратя парите на тая куриерска фирма и ако харесам колата те щели да му ги преведат.
  8. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Това предполагам не може да стане без моето присъствие там?
  9. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Е той ми отговори и то доста обширно на първия мейл. Не е споменавал за никакво плащане за сега. Кирилица колега, КИРИЛИЦА
  10. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Ами писал съм му, да видим до каде ще се стигне.
  11. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Колата може да е с него. Де да го знам. Със семеиството си бил и им трябвало по-голяма кола та за това тая я продавал. Писах му да прати копие от документите и снимки. Ще видим какво ще се получи.
  12. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Ами колата всъщност беше доста близо до Essen, обаче тоя в момента бил в Испания. Точно заради "малката" разлика в цената се приеснявам. :(
  13. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Хаха, интеренса история. Значи ще му поискам снимки на двигателя и номера на рамата и двигателя. Случайно да знаете как се казва номер на рама на англйиски? Ето една снимка на двигателя, който, макар и от далече изглежда перфектен. http://goreshti.com/galant2.JPG
  14. kenzo

    Важно, моля за помощ

    Добре, ама според мен нищо не ми пречи да разбера за какво всъщност става въпрос. За това и искам да знам какви са изрядните условия(документи и тн.) за да се убедя че собственика е легитимен и че на колата нищо и няма.
  15. Здравейте, Наскоро попаднах на невероятната оферта: http://goreshti.com/galant.JPG Mitsubishi Galant 2500 V6-24 Avance регистрирана е 08.2000г. 120000км цената е 3,700 евро Естествено веднага му писах на човека. И тои ми отговори, че колата никога не е удряна, стояла е само в гараж, има TUV до 05.2008. Предложи даже да ми я изпрати той. За плащането нищо не споменава. Прекалено хубава ми се струва тая работа, за да е истина. Искам да ви попитам, защото никога не съм се занимавал с такива неща, какво трябва да поискам да ми прати, преди да съм я купил за да се убедя че говори истината, документи, снимки и тн. Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете. Мерси.
×
×
  • Създаване...