Премини към съдържание

nas69

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от nas69

  1. И аз съм на мнение че това е една много добра и надежна технология ,но за наше голямо съжаление хората разбиращи от нея и можещи да диагностицират и поправят дадени дефекти ,тук в България са много малко ,да не кажа един- двама.Абе да е жив и здрав Милен че идва пролет и пак ще се ходи в Пловдив.

  2. Колеги напоследък по сайтовете за автомобилни новини прочетох че Хюндай ще оборудват флагмана си Соната и новото си спортно купе с двигатели GDI.Знае ли някой защо от Mitsubishi се отказаха от този тип двигатели и как корейците доразвиха технологията и защо в момента тя отново е толкова актуална.Питам това защото много негативни мнения се появиха във форума за GDI и се зачудих,аджеба тия корейчетата толкова ли не четат нашия форум да видят как всички се оплкват туй пусто GDI.

  3. Прави сте колеги че данъка трябва да се плати но ето тук е дилемата-заделил си си парите който трябва да дадеш на държавата но от некачесвените ремонти на улиците си потрошаваш колата,бюджета ти е ограничен,криза е все пак на кого да платиш първо да си оправиш автомобила или данъка?????

  4. Колега данъка на колата ти е около 250-260 лв.Моят във Варна е 275 лева но не съм го плащал вече две години защото тука улиците са някакъв кошмар,и парите за данък отват по майстори.Моля колегите от Варна да споделят колко пари за ремонти ще трябва да платят за да си оправят колите и какво ще направят -ще плащат данък или ремонти???

  5. Колеги ще ви споделя какво се случва пред блока ни.Живея до заведение -шкембеджийница ,по обед се събират няколко учебни коли,инструкторите влизат да се хранят а курсистите започват сами да се учат да паркират между спрелите коли на паркинга.Поне два пъти видях как охлузиха и надраха автомобил.

  6. Колега не си прави труда да търсиш някой който да ти я оправи във Варна ,няма такъв за съжаление,ще похабиш сума нерви и пари.Търси Милен, и това е спасението аз също бях при него за подобни проблеми и ми ги оправи за 2 часа.Повярвай ми ще ти излезе по евтино.

  7. Не се впрягай колега аз имам същия вагон и какво и къде ли не питах за газов инджекцион но... греда ,както се казва.Да се радваме поне че намалиха малко бензина че аз даже бях решил да го продавам и да си търся рено еспейс.

  8. Извинявай но след като сме в раздела space и си помислих че някой колега с подобен автомобил има такъв разход и се изумих направо , а и вече се убедих че няма вариант да се премине на газ ,все пак икономически е по изгодно .

  9. Моля за съвет някой поставял ли е газов инджекцион на GDI двигател.Попитах на няколко места и никой не е поставял такъв във Варна,а и не знам дали са дотолкова компетентни специално за GDI мотор.

  10. Не знам какво да правя но освен амортисьорите ми излезе че трябва да сменям и лагер-главина и преден тампон на двигател. Мисля че ще се наложи да си продам автомобила,просто ми е непосилно с тея скъпи части който нямат алтернатива.

  11. Моля ви ако някой е поръчвал части по интернет да каже вярно ли е че излизат в пъти по евтино и дали са качественни.На мен ми трябват амортисьори за SPACE WAGON 2000.г намерих в нета някакви американски по 50 долара и не знам какво да правя.

×
×
  • Създаване...