Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

nas69

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което nas69 е написал

  1. nas69

    Възраждане на GDI

    И аз съм на мнение че това е една много добра и надежна технология ,но за наше голямо съжаление хората разбиращи от нея и можещи да диагностицират и поправят дадени дефекти ,тук в България са много малко ,да не кажа един- двама.Абе да е жив и здрав Милен че идва пролет и пак ще се ходи в Пловдив.
  2. Колеги напоследък по сайтовете за автомобилни новини прочетох че Хюндай ще оборудват флагмана си Соната и новото си спортно купе с двигатели GDI.Знае ли някой защо от Mitsubishi се отказаха от този тип двигатели и как корейците доразвиха технологията и защо в момента тя отново е толкова актуална.Питам това защото много негативни мнения се появиха във форума за GDI и се зачудих,аджеба тия корейчетата толкова ли не четат нашия форум да видят как всички се оплкват туй пусто GDI.
  3. nas69

    Спейс Вагон данък

    Прави сте колеги че данъка трябва да се плати но ето тук е дилемата-заделил си си парите който трябва да дадеш на държавата но от некачесвените ремонти на улиците си потрошаваш колата,бюджета ти е ограничен,криза е все пак на кого да платиш първо да си оправиш автомобила или данъка?????
  4. nas69

    Спейс Вагон данък

    Колега данъка на колата ти е около 250-260 лв.Моят във Варна е 275 лева но не съм го плащал вече две години защото тука улиците са някакъв кошмар,и парите за данък отват по майстори.Моля колегите от Варна да споделят колко пари за ремонти ще трябва да платят за да си оправят колите и какво ще направят -ще плащат данък или ремонти???
  5. Колеги ще ви споделя какво се случва пред блока ни.Живея до заведение -шкембеджийница ,по обед се събират няколко учебни коли,инструкторите влизат да се хранят а курсистите започват сами да се учат да паркират между спрелите коли на паркинга.Поне два пъти видях как охлузиха и надраха автомобил.
  6. nas69

    Space Star 1.8 Gdi

    Колега не си прави труда да търсиш някой който да ти я оправи във Варна ,няма такъв за съжаление,ще похабиш сума нерви и пари.Търси Милен, и това е спасението аз също бях при него за подобни проблеми и ми ги оправи за 2 часа.Повярвай ми ще ти излезе по евтино.
  7. nas69

    Сервиз във варна

    Само не ходи в сервиза на БОШ до затвора пълни некадърници искащи много пари,не разбиращи нищо от :mitsu-smiley:
  8. nas69

    Дюзи за Gdi

    Привет колеги моля ви за малко информация ,някой сменял ли е дюзите за впръскване на гориво на GDI двигател,или поне някакви ориентировъчни цени.
  9. nas69

    Space Wagon Gdi или 2.0 16v

    Не се впрягай колега аз имам същия вагон и какво и къде ли не питах за газов инджекцион но... греда ,както се казва.Да се радваме поне че намалиха малко бензина че аз даже бях решил да го продавам и да си търся рено еспейс.
  10. Провери ли си биалетата?
  11. nas69

    Амортeсьори предни

    А за space wagon 2.40gdi предни????.
  12. nas69

    Газ за Gdi

    Поздрави за автомобила нека ти носи удоволствие и сигурност и безаварийно каране.Благодаря за съветите.
  13. nas69

    Газ за Gdi

    Ами при тези задръствания в големите градове такъв разход би бил за рекорд на Гинес ,и едва ли някой ще си помисли да си разваля двигателя с газ или метан.
  14. nas69

    Газ за Gdi

    Извинявай но след като сме в раздела space и си помислих че някой колега с подобен автомобил има такъв разход и се изумих направо , а и вече се убедих че няма вариант да се премине на газ ,все пак икономически е по изгодно .
  15. nas69

    Газ за Gdi

    И при това на 2,4 мотор
  16. nas69

    Газ за Gdi

    А бе какъв е тоя GDI който разход е 5/100
  17. nas69

    Газ за Gdi

    Моля за съвет някой поставял ли е газов инджекцион на GDI двигател.Попитах на няколко места и никой не е поставял такъв във Варна,а и не знам дали са дотолкова компетентни специално за GDI мотор.
  18. nas69

    Амортисьори за Space Wagon

    Не знам какво да правя но освен амортисьорите ми излезе че трябва да сменям и лагер-главина и преден тампон на двигател. Мисля че ще се наложи да си продам автомобила,просто ми е непосилно с тея скъпи части който нямат алтернатива.
  19. nas69

    Амортисьори за Space Wagon

    Ами тези са DJM но диапазона50-80долара е доста богат на различни фирми.Интересуваме колко ще ми илезне с доставката и дали си заслужава.
  20. nas69

    Амортисьори за Space Wagon

    Не просто дали е по-изгодно да си ги поръчам от нета и дали са качествени.Защото тук в Варна ми искат по 240 лева за един.
  21. nas69

    Амортисьори за Space Wagon

    Номера на автомобила е JMBLNN84WXZ008148
  22. Моля ви ако някой е поръчвал части по интернет да каже вярно ли е че излизат в пъти по евтино и дали са качественни.На мен ми трябват амортисьори за SPACE WAGON 2000.г намерих в нета някакви американски по 50 долара и не знам какво да правя.
  23. Имам същия ваон 2000 2,4 GDI когато го купих имах проблем с хидравличните повдигачи но след като ги смених си работи перфектно . Все пак този модел се произвежда само в Япония.Невероятен автомобил. ЧЕСТИТО
  24. Карам в момента предшественика на grandis-spase wagon наистина невероятен автомобил и си представям какво ще е усещането с grandis
  25. някой има ли представа колко ще ми струва смяна на повдигачи,а автомобила е много добър все пак този модел се прави само в Япония.
×
×
  • Създаване...