Премини към съдържание

StanislavB

Потребител
  • От него общо

    288
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от StanislavB

  1. Здравейте,

     

    Продавам си джантите, заедно с гумите, тъй като реших да минавам на по-малък размер и колкото и да ми харесват тези трябва да се разделим.

     

    Има нормални следи от употреба, взел съм ги от друг колега от форума (джантите) и съм им купувал гуми. Гумите не са нови, имат още хляб, но тъй като при този размер и нашите пътища, риска да прецакаш гума е много голям, винаги съм вземал 2-ра употреба от познати.

     

    Джантите са с 4х114,3, 67.1 отвор, оригинални за Mitsubishi.

     

    Цената, която търся за всичко е 400лв.

     

    СНИМКИ

     

    За контакт: ЛС или 0882205265

  2. Пътко, майка ми има Lumia 520 и докато й показвах функциите чак ми хареса и за мен. Със сигурност работи по-добре от тоя Андроид 2.1.

     

    Светльо, яла да ми видиш Blackberry-то дали не забива :) особено като тръгнеш да инсталираш/ъпдейтваш приложения. А според мен и другите колеги с новата ОС тотално скапаха нещата. Преди при нас 90% бяхме с такива апарати, сега дали има и 10-15% не знам. Колега доскоро беше със Z10 и го махна. Върна се на 9900.

  3. Между двата аз бих избрал Нокия, макар да не съм им хич фен. Бих избрал и HTC, но ако беше с WP8. За мен истината е следната - ниския и средния клас устройства с Андроид са с такива характеристики, че първо са доста по тромави, второ, след известно време започват да забиват (било то от многото приложение или задръстения Андроид) и няма как да се избегне Factory Reset. Причината според мен, а и според човек, който прави приложения за iOS е следната - Андроид е толкова свободна платформа, че всеки си прави с нея каквото си поиска, без да тества на устройствата как ще работи, дали работи добре, дали не тормози повече отколкото трябва ОС и т.н. От това, което съм видял от WP8, смея да твърдя че е повече от добра ОС - работи много гладко, изчистен интерфейс, разполага с всички масови приложения.

     

    В момента съм с Note 3 на Самсунг и го избрах само и единствено заради батерията. Преди това бях с iPhone 4s, от който бях повече от доволен, но в моята работа говоренето по телефона е едно от основните неща, а iPhone-a издъхваше около 17-18ч вечерта. Разглеждах много усилено и апаратите с WP8, но там поне преди половин година не намерих толкова силна батерия и затова избрах отново Самсунг.

     

    В крайна сметка - отиди в някой магазин, хвани двата апарата, сравни си ги за теб кое ти е по-удобно и... газ... Всеки може да казва всичко, но малко или много е пристрастен.

  4. Не се включвам, защото съм на 600км, а майстора се обади и каза, че вече е Ок. Ще видя утре колата и ако все още има проблем, ще кача графиките.

  5. Здравейте колеги,

     

    От няколко месеца забелязах, че колата ми дърпа при движение наляво, а в същото време волана стои надясно. Ходих на реглаж - всичко показа Ок. Отидох втори път и видяхме, че на прав равен път понякога върви направо, но при най-малката неравност "задържа" и тръгва стремглаво наляво. Решихме, че е рейка, но тъй лато не беше 100% сигурно, взех от колега от форума неговата и вчера я монтираха. Резултата беше абсолютно същия, дори по-зле, но там вече от самата рейка се получаваше някакво задържане, когато се върти волана на място.

     

    Започвам да си мисля, че причината не е в рейката, а някъде другаде - нещо криво, някой задържащ спирачен апарат или знам ли и аз какво. Именно това ме спира да рециклирам моята, тъй като не съм убеден в резултата. Голямо съвпадение би било 2 рейки да са с абсолютно един и същ проблем. Също така игнорирам гумите като причина, тъй като и с комплекта зимни, и с летните положението е същото. Напомпени са както трябва, няма криво, балони и др. В крайна сметка бих тествал и с друг комплект, но и това би ми се струвало голямо съвпадение.

     

    Ще съм благодарен и на форумните майстори ако се включат.

  6. Здравейте,

     

    Продавам си колицата, за да взема същата ама по-нова :) и с друга кутия, и седан :)

     

    В обявата можете да видите какво е правено по нея и какво съм сменил скоро. Парите, които съм вложил, разбира се, нямат избиване, но все пак гледам да е нещо разумно предвид, че оправям всичко преди да я пусна за продажба. Перфекционист съм и някои хора от форума дори знаят как едно потракване в таблото ме изкарваше от равновесие, но... слава Богу вече го няма.

     

    За колеги от форума, разбира се цената ще е доста по-ниска, но бих желал все пак да коментираме на място или при сериозен интерес, но да кажем че е ОК да тръгнем от 5600лв да се пазарим.

     

    ЦЪК

     

    П.С. Сега забелязах, че фаровете излизат като запотени, но не са. Вода не влиза.

  7. Здравейте,

     

    Продавам кората от снимките. При мен се оказа, че нещо било скъсано и не може да се хване добре, но иначе самата кора е здрава.

    Ако на някой му трябва - да свирка.

     

    0882205265 ми е номера.

     

    Цена: не знам колко вървят, а и не търся забогатяване от това, затова предложете нещо разумно и за двете страни.

     

    http://img.tapatalk.com/d/14/04/17/du6ude8u.jpg

    http://img.tapatalk.com/d/14/04/17/u9u8e4a6.jpg

    http://img.tapatalk.com/d/14/04/17/8ahaduqe.jpg

     

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

×
×
  • Създаване...