Премини към съдържание

Whererabbit

Потребител
  • От него общо

    70
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Whererabbit

  1. Продавам комплект алуминиеви джанти Отвор-67, PCD-4x114,3mm, 15" за Галант, Спейс Стар/ Рънър и Колт, джантите са без удари, изкривено или спукано.

    На джантите са обути гуми General Altimax 195/60 15. Гумите са купувани февруари 2012г., в момента са с грайфер около 5 мм.

    Цена за джанти с гуми 300 лева.

    За контакти ГСМ : 0887240646

    post-13252-021286100 1422979535_thumb.jpg

    post-13252-098700700 1422979542_thumb.jpg

  2. Три години го карам като чужд и до сега проблеми съм имал само от майсторите, които са ми сменяли консумативи... Обаче скроростната кутия и съединителя са слаби... И все пак с междинната газ за втора се свиква :)

  3. При последната смяна на филтри са ми пренатегнали капачката и са скапали резбата и вчера ми се изля към половин кило нафта на земята... Молбата ми е ако някои има такова нещо в наличност да ми драсне едно писмо на лично за да може да се разберем къде да ми го прати. Благодаря!

  4. Ако започна да сменям- ще сменя всичко, въпроса е дали да ги сменя сега или след няколко месеца, защото още съм далече от километрите, които им дават по книга... а и не са много дърти... + смяна на масло и филтри се задава следващия месец и ще се наакам с парите...

  5. Не бях в БГ известно време и бащата ме зарадва, че акумулатора ми си е заминал тотално. Въпросът ми е - Някой има ли представа какъв трябва да е акумулатора според техническото описание на колата (просто нямам такова под ръка)?

  6. При натискане на спирачка се включва веднага абс и затова тресе колата... сега ще търсим каква е причината. За момента съм се спрял на монтажна грешка. Има ли някакви особености при монтирането, защото човека дето ми ги монтира за сефте буташе Галант...иначе 2 мин преди мен изпрати едно Пахеро...

  7. Почистено е, даже пича дето ми ги слага игра и с телената четка... а иначе минах около 100 километра с тях преди да направя тази дивотия с натискането... матирах се... преди ми вибрираше само при сериозни натоварвания и не и се спираше баш...ама сега ми играе педала и тресе яко...ама поне спира :)

  8. Забелязах, че като пускам по надолнищата като натисна по-силно спирачка почва да ми тресе кормилото и реших,че са ми криви дисковете.... та смених дискове и накладки и започна като натисна спирачка да ми трепери педала без да ми тепти волана...обаче като засилих до 140 и натиснах мъжката започна цялата кола да се тресе... И както пишат във форумите - какво става по дяволите?!!! Някакви причини и предложения ако имате ще съм благодарен!

  9. Забелязах черно мазно петно в близост до предна дясна гума, а при оглед компресора на климатроника беше поомазан, а вчера като проверих маслото беше с около 3 милиметра по-ниско от това, което беше преди 2 месеца... идея къде да търся?

×
×
  • Създаване...