Премини към съдържание

Bo&R

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Bo&R's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година
  • Начален Разговор

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. След дълго издирване искам да препоръчам една автоморга в Сливен: Ауто Бул Транс. Много коректни, бързи и перфектни. Имат страница във Фейсбук, а също и обяви в ОЛХ. Ако някой търси части за Спейс Стар от нашия модел - вчера им пристигна кола (вече без предна броня и решетка).
  2. Колата е произведена 2003 година. ОТ НОВИЯ МОДЕЛ - с пластмасова решетка. Благодаря предварително за всеки отговор. Моля само да не ми препоръчвате да питам в автоморгите - от 3 седмици само питам и няма .
  3. А, ние успяхме да намерим добър сервиз и го оправиха (имаше проблем и със зумера). Колата я оставихме в 18.30 и в 20.00 беше готова. Там проблема е, че е зелена зона и ако беше останала за следващия ден трябваше да си я таксуваме от 8.30 до 18.30 докато си я приберем. Сервиза е на ул. Тунджа, малко преди баня Мадара, сервизче-гараж, на което пише АВТОАЛАРМИ.

  4. Нашия панел е тотално разглобен (поради ентусиазма на шофьора, който реши да го пооправи и му ...разказа играта). Самата основа е счупена и всички черколяци са в насипно състояние.
  5. Пак ще пусна тема, защото цели два месеца се ровя по форуми, звъня по автоморги и - нищо. Колата е Space Star 1,9 DID, 2003 г. Дайте ми идеи от къде да намеря въпросния панел. В Ратола съм питала и цената е 240 лв. За момента (особено на фона на нуждата от смяна на ремъка другия месец) ми е много. Лошото е, че по автоморгите, където проверявах или въобще не са чували или вече нямат. А след месец вече панела ще е належащ :rolleyes: Много ще ми помогне мнението на някой запознат относно съвместимостта с други модели - примерно някоя Каризма или Волво, за да търся и в тази насока. В някои авиотоморги попаднах на Каризми, но бяха само с механични стъкла. Ако някой има Каризма с автоматични стъкла много ще ми помогне ако ми снима панела. Благодаря предварително!
  6. Извинявам се ако има подобна тема, но имам огромен проблем с намирането на авточасти за тази кола. Навсякъде предлагат такива за старите модели (1999-2003 г). Моля ви, помогнете ми да намеря магазин и/или сервиз, където да открия нещо. Интересува ме предна броня и преден фар. Няма значение от града. Балкан Стар искат 920 лв. за въпросната броня, което не ми харесва изобщо, на всичкото отгоре даже не идва с оригиналния цвят, а "готова за боядисване". Иначе колата е наша от 2 седмици и рано-рано в понеделник една "шофьорка" излезе с мръсна газ от гаража си на задна. Та сега новата ни кола си седи в един гараж, а ние си нямаме даже снимка. Благодаря предварително на всички, които се включат в темата.
×
×
  • Създаване...