Премини към съдържание

Tupallka

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    варна

Tupallka's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, Моля за съвет. Днес качвайки се в колата установих, че не работят ел стъклата, шибито, ел седалките.Предполагам, че е изгорял бушон.Дайте съвет къде да ровя!!!Колата е мицубуши галант, 98г ,163кс, комби ако има значение
  2. Благодаря за посрещането и отзивчивостта! :icon_thumbup: Колкото до Аудито - 1,8, 125кс, бензин, три врати.Корава машинка, Но Мицито е съвсем друг клас кола.Не мога да ги сравнявам коя повече върви :rijden: но по возия, стъбилност на пътя и удоволствие определено Мицито е гърди на пред. :mitsu-smiley: Освен това да чувам гласа на шестака е голямо удоволствие.Все още не мога да свикна с автоматика, но всичко с времето В най - скоро време ще кача снимки.Поздарави!
  3. Като начало, бих искал да попитам относно: - марка и вид масло за двигател и ориентировъчна цена / двигателят е на 203 000 км/ - марка и вид масло за автоматична скоростна кутия и ориентировъчна цена - марка ангренажни ремъци и ориентировъчна цена - филтри - горивни и маслени - вид и цена Поне това се сещам на първо четене за смяна. Добавете нещо ако също трябва да сменя първоначално.Ще Ви бъда благодарен и ако ми кажете от къде могат да се намерят по - сносни цени.
  4. Позволете да се присъединя към клуба.От Варна съм, продадох си ауди а3, поради увеличение на членовете на семейството ми и след кратко размишление ми трябваше спешно семеен автомобил и така - от две седмици съм собственик на "галант" 2,5 V6 163кс,/комби/, автомат, 1998 година дата на първа регистрация, внос от Швейцария, цвят бордо, с вс. екстри за модела.До момента не смея да се зарадвам, просто го изпитвам, за да преценя техн. му състояние и да започна с обслужването, та за това нямам впечатления, като изключим изгорели крушки по таблото, които сменям всеки ден по малко.Към момента имам само добри впечатления от немеца, надявам се с такива да остана и от мицито, предивди това което съм чувал за него.Едно е сигурно към момента имам достатъчно място в колата и мога да товаря!!! На пръво четена чувам леко тропане идващо от предно дясно колело и скързане на заден ляв тампон, но все още не съм я гледал от долу.Веждите са оправени / китосани/, както и бомбетата - за това вносителя от Швейцария е успял да се погрижи.Надявам се само това да й е косура, пък и съм подготвен психически предвид славата му свързана с ръждата. Надявам се при нужда да ползвам вашите компетентни мнения и знания.
×
×
  • Създаване...