Премини към съдържание

Мирослав Дочев

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Мирослав Дочев

  1. Ще ми е интересно дали сте открили проблема, че и аз съм така от известно време. Уж се оправи, ама за малко. Пак си светна, а с тия корони не мога и на свестен сервиз да отида...

     

    Да при мен се оказа развален датчик който отговаря за запалването и детонацията в цилиндрите и оборотомера,но при мен не само че светваше чека но и при подаване на газ забиваше и работеше с цилиндър по малко и губеше мощност и повече от 80км не можеше да вдигне в пределни режими например при изпреварване или при изкачване на баир надявам се да съм ви бил полезен!

  2. Здравейте,колата е Спейс стар 1.3 82кс 2003г. излиза грешка P0170.Пали и върви нормално, някой ако помогне ще съм благодарен.

     

    Трябва да отидете на диагностика при човек който разполага с софтуера за митсубиши иначе може да попаднете само на възможни проблеми които не дават отговор за конкретния проблем поне аз минах по този път и дадох пари без това да реши проблема ми! Докато не попаднах на точния човек и успях да си реша проблема.

  3. Проблемът се оказа датчика за оборотомера които отговаря и за запалването и детонациите в цилиндрите, MD374437 но пак останах без работещ оборотомер старият датчик беше ремонтиран в смисъл отворен и след това запечатан с силикон но и така не работеше коректно. Ту се включваше ту се изключваше и сега вече не знам дали да търся решение и на този проблем не ми е приятно че неработи но поне се отстрани главния проблем надявам се тази информация, да е полезна и на други ако имат подобен проблем ако все пак има някакво решение на вторичния ми проблем приемам помощ всякаква.

  4. И при мен съществува подобен проблем отначало смятах че това го прави само на газ но се оказа че го прави и на бензин, диагностиката отчете недостатъчна искра в запалителната система. Вероятен проблем бобина, сменихме и двете бобини и кабелите и свещите но проблема си остава.Чека свети постоянно понякога сам изгасва,и при по-голямо натоварване отново светва колата започва да се тресе и губи мощност колата ми е спейс стар 1,3 82кс. модел 2003г. Аз съм от г.Русе колата я имам от 2011г. и до сега не съм имал проблеми с нея ако е по силите ви моля помогнете!

  5. Здравейте мой роднина си хареса колт 6 генерация 1.5DID96к.с бих желал да получа информация относно надеждността на този тип двигатели и на автомобила като цяло,силни и слаби страни и обслужване искам да съм му полезен с тази информация.Колата е 2006г. на 92383 км.внос от Италия Моят сайт благодаря ви предварително за полезната информация.

  6. Проблемен се оказа датчика както каза Milen_z, занесох я на майстор който се занимава с елктрониката по колите оказа се след замерване че проблема е именно в датчика.Направи някаква модификация по датчика и сега работи, това ми струваше в пари 80лв. но поне работи за сега. Благодаря отново на Милен за оказаното съдействие наскоро реших този проблем та по тази причина ви съобщавам новината с закъснение.Съзнавам че това е временно решение, но за сега това е което мога да направя на този етап надявам се да е полезна информацията и за други относно решението на проблема.

  7. Здравей те темата е наистина интересна моята е купих с гуми Марангони които както разбрах по- късно са пълен регенерат летни с размер 185/65R14 86H мога да кажа че колата се държи много добре, на сух и мокър асфалт. На груба пътна настилка са доста шумни но на качествена настилка са много тихи, от по предни коментари разбирам че и други марки гуми са шумни.Пропуснах да спомена че колата ми е Митсубиши Спейс Стар 1,3 16v 82h.p 2003г. ,след фейслифта за моят модел по каталога на автомобила дават три размера зимен 175/65R14 82H , 185/65R1486H и летен размер 195/55R15 .Разликата от втория и третия размер който съм посочил е 1mm.и по калкулатор на не дава разлика при скорост от 100km нито нагоре нито надоло в километри,лично аз когато реша да ги сменя мисля да пробвам по големия размер и разбирасе мисля да са Японски поне Бриджстоун.

  8. Ако се наложи да се смени от къде мога да си намеря табло и колко ще ми струва,в Русе все по често се срещат коли като моята но доколкото знам по моргите все още не се намират такива за части честно казано свикнах и без оборотомер да я карам но ми се иска ако може да си е в изрядна.

  9. Здравете от месец и аз съм горд собстевеник на Митсубиши Спейс Стар 1.3 16v 82кс. 2003г. купих си я от автокъща в Русе всичко си работи с изключение на оборотомера.Може ли да се поправи или за това ще се наложи подмяна на цялото табло. Благодаря предварително за помоща.А що се отнася до колата тя за мен е първи автомобил много си я харесвам, моля се да ми служи дълго и безаварийно,каквото и да се случи с количката ми ще направя всичко по силите си тя отново да е на пътя не в бокса.Всеки който види колата ми много я харесва,тя според мен има много приятен дизаин и оютен интериор малко твърда возия но за сметка на това стабилна.Идеална е за нашите пътища,пожелавам на всички собственици на Небесната звезда хиляди безаварийни километри.

  10. Наскоро се сдобих с моята звездичка 1,3 16v 86hp сив металик все още я разучавам,утре ще я изпробам на дълъг път и знам само едно ще се наслаждавам на приятната емоция.Пожелавам и други да имат щастието да карат този послушен автомобил имам въпроси които за сега нямам време да задам защото ще си лягам лека вечер на всички.

×
×
  • Създаване...