Премини към съдържание

nikson10

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

nikson10's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. nikson10

    Вярно ли е?

    Е точно това са детайките, които се усещат след като си притежевал един автомобил, След японците, Волвото (850) ми се струваше доста странно. Две седмици по-късно всички други коли ми се струваха странни, ергономиката е униаклна. След като я усетих обаче започнах да обръщам внимание на тези неща. Досега седалките бяха седалки, волана волан и на дълъг път просто си ме заболяваше или гърба (Toyota Corrola) или врата (Nissan Primera). Сега обаче не искам повече да се връщам на компромиси. Волвото е с признато най-удобните седалки в бранша. Возията му е по-мека и някой казват че това отнема от спортното усещане на пътя. Но сега за мен комфорта вече е на първо място. Двузоновия климатик за мен е екстра, на жена ми все и е студено а на мен топло. Намирам за доста интересна възможността на единия да духа топло на другия студено. Така или иначе това няма да е причина да не купя Галанта ако ми хареса. Това с чистачките Нисан-а ми го имаше, найстина е полезно, едно от малкото неща, които ми липсват във Волвото. Щеше да е по-добре ако спираха на светофарите като на Мерцедеса ни ама... не е болка за умиране. Както се казва - като искаш всичко -> магазина! А там искат $$ $$$ а понякога и $$$ $$$ :( Благодаря за приятния разговор. Ще Ви съобщя какво се е случило в крайна сметка.
  2. nikson10

    Вярно ли е?

    Благодаря, аз това и смятам да направя, тия дни ще покарам Галант-а, За Волво-то ще мие трудно, че не е под ръка. Автопилот - не забелязах. (това е една от малкото екстри, която досега не съм имал, и ми е трудно да преценя колко ще ми е полезна. Аз карам предимно градско)
  3. nikson10

    Вярно ли е?

    Ами и двете са срахотни коли. В момента имам Волво и съм обсолютно запленен от комфорта и концепцията като цяло. За здравина - то е като да сравнявам зелени с червени ябълки, знам повечето от вас няма да се съгласят, но моя опит а и проучванията ми показват че Волвата са не по-малко надеждни от повечето японци (изключвам Тойота, които са идиотски здрави). Волвото печели с по-комфортна возия и интериор освен това е актуален модел. Галанта пък е по-ефтин и е любима марка, двигателя е доста интерсен но пък за голямо съжеления галанти вече няма и това е леко смущаващо. Не бих искал да ви занимавам но трябва разберете, проблема на човек свикнал с глезотийките, автоматично гаснещи фарове, двузонов климатик, трип компютър и т.н. За беда и двете коли са съизмерими като динамика, макс скорост, разход, големина... Волвото е по комфортно а Галанта по стабилен.
  4. nikson10

    Вярно ли е?

    В някакъв новозеландски форум ако не се лъжа. Това няма особено значение, самия аз силно се усъмних. Досега бях виждал само Мерцедес и БМВ да не им падат задните седалки. За съжаление аз не познавам добре марката и няма как да знам какво е като екстра и/или стандарт. Затова пък познавам Волво - повярвайте дилема има, проблема е че шведите са доста скъпи. Предполагам, че е по уместно да не коментираме швеската марка тук, че ще бъда меко казано "наруган" :icon_blush: (като са викаш да Челси на стадиона на Ман.Юмаиед) В моя защита само ще кажа, че аз съм си почитател на Японската марка, имал съм Мазда, Тойота (2бр). Нисан... сега ако се сдобия с Митсу - ше ми остане Хонда и съм готов да се нарека истински ФЕН (Аре може и едно Сузики но само за бройката :rolleyes: )
  5. nikson10

    Вярно ли е?

    Здравейте, Изпаднал съм в сложна дилема, Назландисвам се на един Галант 2.5 V6-24 ('99), незнам модификацията но е с доста ектри (кожен салон, климотроник, автопилот и т.н.). Гледам обаче и подобно Volvo S60 - избора изглежда доста сложен. Поне за мен. Това което ме притесни обаче, е че прочетох, че задните седалки на Галант-а не падат за да освонодят повече място за багаж. Аз често се възползвам от тази екстра на сегашната ми кола и това честно казано ме смущава. Бих се примирил, че климотроника не е двузонов, багажника е отделен от централното и т.н. но това... :icon_confused: Е... вярно ли е?
×
×
  • Създаване...