Премини към съдържание

SpiritR

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

SpiritR's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Ми то 400-600 долара си звучат като около 800 лева... :( Добре! Ще подходим откъм Хр.Ботев...А немският сайт ще го проверим. Но там май е цена на един, щото ми калкулира към 350 евро... А какво излиза, че е 84 година колата!?! Правилно ли съм разбрал?
  2. Колеги, номера на рамата е JMBL043GVFY401173! За магазина на Козлодуй, прекрасна информация, но въпросът е откъде и на какви пари могат да се вземат нови. Ако взимаме на старо, няма ли опасност да са единият по-мек, другият по-твърд, в смисал да клюмне задницата на някъде (то ясно, че няма да е много, но да седи колата на една страна... :( ) Иначе много благодарско за отговорите ви и за това че сте толкова отзивчиви! :drinks:
  3. Ами...аз знам за какво става въпрос...но жената си е загубила талона и има само документ за това от полицията. Докато се е движило, е карала с някакви временни от КАТ...Утре обеща да донесе всички документи които има и вечерта ще го пусна(защото през деня ми е невъзможно). А иначе колко излизат двата ресьора ориентировъчно, да кажем за 88 година? ...че много искам да го оправим туй Паджеро...жената си е платила за основен ремонт на двигателя в сервиза на Мицубиши, и са и дали 5 годишна гаранция...кога ще ми дадат на мен такъв за Опела...А тя много си го обича... Благодаря ви за мненията. Утре вечер имате VIN кода.
  4. Miki64, те не са четири, образно го казах... Със сигурност е с ресьори, за годината не сме сигурни, тя утре ще донесе документите и ще пусна повече инфо. ...иначе са и искали 800 за единия... :( Лек ден на всички и до утре.
  5. Извинявай, забравих тези подробности. Паджерото е 90та година, късата база с 2 врати. За това къде са и искали толкова, ще я питам утре.
  6. Здравейте! Шапка долу и огромно уважение към марката ви. Аз по принцип карам немска ръждивка, но една колежка има Паджеро и много си го обича. Проблемът е, че е счупила заден ресьор и не може да се радва на прекрасната си машина от септември. Поискали са и 800 лева, а тя ги няма. Питането е следното: могат ли да се намерят някакви ресьори на прилични цени и какви са вариантите. Не казвам, че искаме да купим четири за 50 лева, но какъв е оптималният вариант цена - качество на приемлива цена. Предварително благодаря!
×
×
  • Създаване...