Премини към съдържание

Koli0

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Dobrich

Koli0's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Koli0

    Странни эвуци от сервото...

    Маслото го смених,облекчи се малко,но пак се чува.Эначи лоша работа,карам до дет ме искара и това е.Някой энае ли колко би струвало серво за Лансер мивек 1.6 от 2000 година ?
  2. Koli0

    Странни эвуци от сервото...

    Не е.Ако беше ремък щях да раэбера.Дълбок эвук е,като триене на метал.....
  3. Когато колата е студена,паля и като эема да въртя волана се чуват едни такива эвуци като присвирване... Имам ли повод эа тревога ?
  4. Двигателя е 4G92,1.6 mivec,10 000 RPM,185 hp. Нещо мощността не ми е достатъчна.Дайте идеи эа увеличаване,с минимални промени дължината на живот на двигателя.Не искам като отида в сервиэа да питам,эащото като видят че не раэбирам ще ме преметнат.Искам да отида и да кажа какво точно желая
  5. Ясно значи,решено е!Отивам на регулаж!Благодаря за мненията пичове
  6. Здравейте!Купих си Лансер-мивек от 2000 година.Всичко много хубаво,само дето ми е понаял задните гуми.Значи човека от който я взех ми сподели че имало стабилизатор на задната ос,допълнително монтиран,и това може да има нещо общо....Ще прикача снимки да видите за какво става дума.А между другото колата е спортно окачване,185 коня ииии незнам,може ли това да се е получило от бясни влизания в завой ? Нека хора които разбират да дадат мнение,защото незнам какво да предприема.Най-лесната работа е да отида при един майстор-шарлатанин дето да легне под колата да врътне 2 пъти гаечния клиуч и да ми каже готов си дай 20 леа...;)
  7. Koli0

    Mitsubishi Lancer MR mivec 1.6 ot 2000 godina

    Без съмнение ще е много готино събитие,но за жалост аз живея в Кипър ;) Иначе би било страхотно да се срещна с манияци на тема Митсубиши,пък можеше да излязат и идеи за тунинг... но уви...
  8. Koli0

    Mitsubishi Lancer MR mivec 1.6 ot 2000 godina

    Колата е страхотна и в крайна сметка мисля да я купя ;) Дано само нямам проблеми с нея,че тоя редкия двигател....
  9. Koli0

    Mitsubishi Lancer MR mivec 1.6 ot 2000 godina

    Какво имаш в предвид със "не съм чувал да се слага на лансер" ...аз си мисля че колата така излиза от завода...не ми изглеждаше да е магерена и да е сменян двигателя...
  10. Koli0

    Mitsubishi Lancer MR mivec 1.6 ot 2000 godina

    Ето линк http://www.bestcypruscar.com/carDetails.php?n=1&car_id=23042 За тази кола става въпрос.Колата е в Кипар,и тук карат ужасно много Митсубишита,като този модел немога да кажа че е широко разпространен,но само за продажба в нета са обявени около 10,което значи че трябва да има поне 20-30 бройки из страната ;))
  11. Здравейте манияци ;) Ще си копувам Митсубищи лансер мивек 1.6 от 2000 година и искам да чуя малко отзиви за модела.Човека който го продава казва че е 185 конски сили....,но така като го карах не съм много убеден...може би заради високите обороти да не усещам чак такова рязко ускорение... Но все пак е доста приятен абтомобил,страхотен звук и на 2-ра си ги лепва 120 без проблем ;)) Също така ми обяснява за двигателя че имал 10 канала...и на всеки 1000 оборота се отварял по 1 канал...и че двигатела работел със горещо масло под налягане и затова маслото се сменяло на всеки 4 000 километра.Бил сложил стабилизатор на задната ос,който повдигал колата когато си в завой в срещуположната посока.И имал бил дискове не само отпред ами и отзад,и АБС на 4-те колела...наистина има много добри спирачки,но твърди че той ги е инсталирал,а аз си мисля че така е фабрияно и ония само си преписва заслуги ;)) Казва също че тая Мивек система е електронна и много сложна,и ще ми е трудно да си намеря квалифициран монтиор който да се грижи за колата ми. Таа мисълта ми е,ако някой може да ми даде полезна информацич,преди да съм купил автомобила,бих бил много благодарен!
×
×
  • Създаване...