Премини към съдържание

badfish

Потребител
  • От него общо

    30
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от badfish

  1. Предполагам, че говориш за тампоните на реактивната щанга?! С какви тампони заменят? Кои са майсторите? Питам, защото, ако ползваш ментета, вероятно е "изпилена" самата щанга на захватните места. Майсторите би трябвало да видят тази аномалия.

     

    Благодаря за отговора. Да, става дума точно за тези тампони. Върви на там следващият път да си купя сам тампоните и да вися на главата на майстора докато ги сменя.

  2. Здравейте,

     

    Моля да ме извините ако има подбна тема.

     

    Въпросът е сленият. Как решавате проблема със скърцането при минаване през спящите полицаи? За година и половина майсторите смениха 3 пъти тампони и ефектът траеше около 3 седмици.

     

    Благодаря предварително

  3. Здравейте колеги,

    Тропането се случва след като съм покарал няколко километра при натискане на спирачка на сравнително ниска скорост (примерно при спиране на светофар). Чува се доста осезателно на всеки оборот на гумата.

    На колата са сменяни задни накладки и дискове преди около 4к колометра. Не е от разхлабена джанта. Свалих гумата и забелязах, че диска се халтави леко, но предполагам, че трябва да се притиска от джантата.

     

    Имате ли някакви идеи?

     

    http://igl.hit.bg/5.jpg

  4. THULE

    Тъй като не казваш за какво ще го ползваш. На техните греди слагаш, каквато си искаш приставка. Скъпо излиза, но повярвай ми, заслужава си всяка стотинка! Конкуренцията, в повечето случаи, е компромисен вариант.

     

    Греди ми трябват за начало. Гледах Монблан. Имате ли някакво набюдение?

  5. Здравей,

     

    Честито и много безаварийни километри. Имай предвид, че с тези гуми и джанти управлението е доста директно и всяка неравност се усеща във волана и трябва да се внимава. Но е въпрос на навик.

  6. А да се притеснявам ли, че е от Чехия?

    Смисъл - известни ли са с нещо - хубаво или лошо в автомобилния пазар?

     

    Ами представи си следната ситуация. Живееш в Чехия, но в българското мобиле виждаш много добра оферта. Дали има за какво да се притесняваш? :icon_hmm: Съветът ми е да не си купуваш кола без някой да я е огледал. Дори и да е по скъпа. Това може да то спести много.

  7. Червената я загледах, има пластмасови прагове, халогените ги преживявам, мога да си ги сложа хаха, а иначе за гумите - ясно е, ама на 3-4 години ги сменявам аз, така че няма да е болка за умиране :). Но щом не е пълното оборудване, ще пазаря за още от цената :) (типично по български)

     

    Провери и предната броня. Не съм сигурен дали идва стандартно със седан-а. Тук може би колегите могат да помогнат.

  8. Какво им липсва като оборудване? А джантите лично на мен много ми харесват и мисля, че клоня точно към нея...

     

    Аз също съм с 18'' но идва време за нови гуми и малко ми се ... :icon_crying: . Липсват им пластмасовите прагове, оригиналните 18ки и примиъм аудио-то на пръв поглед.

  9. Задължително трябва да ги погледне човек на когото имаш доверие. По картинки трудно може да се прецени. Моята дойде при мен по този начин и въпреки това открих няколко изненади.

     

    И 3те са по-ниско ниво на оборудване, като последната (червената) е с някакви странни 18-ки. Тук е въпрос на избор. Много хора махат 18 инчовите джанти в България. Лично за мен примиъм аудио-то е едно от нещата, които най-много ми харесва в тези коли.

  10. Здравейте винаги когато натисна съединителя се чува едно изскърцване. Някой имал ли е подобен проблем. :( Колата е лансър 2008ма бензин.

     

    Моя прискърцва при пускане на педала понякога, (1.8, 2009)

×
×
  • Създаване...