Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

badfish

Потребител
  • От него общо

    30
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което badfish е написал

  1. Здравейте, При студен старт се чува дрънчене/вибрация на ламарина от към двигателя или зад/под него. След минута изчезва. Идея? Благодаря.
  2. badfish

    Скърцане от предницата

    Благодаря за отговора. Да, става дума точно за тези тампони. Върви на там следващият път да си купя сам тампоните и да вися на главата на майстора докато ги сменя.
  3. Здравейте, Моля да ме извините ако има подбна тема. Въпросът е сленият. Как решавате проблема със скърцането при минаване през спящите полицаи? За година и половина майсторите смениха 3 пъти тампони и ефектът траеше около 3 седмици. Благодаря предварително
  4. Така и не ми остана време за това :icon_hmm:
  5. Какъв размер е дифтунгата на пробката на картера? Благодаря предварително.
  6. Здравейте колеги, Тропането се случва след като съм покарал няколко километра при натискане на спирачка на сравнително ниска скорост (примерно при спиране на светофар). Чува се доста осезателно на всеки оборот на гумата. На колата са сменяни задни накладки и дискове преди около 4к колометра. Не е от разхлабена джанта. Свалих гумата и забелязах, че диска се халтави леко, но предполагам, че трябва да се притиска от джантата. Имате ли някакви идеи? http://igl.hit.bg/5.jpg
  7. Здравейте, продавам оригинален заден десен калник за лансер Спортбек. Цена 350лв (над 700лв при поръчка от дилър). София 0887 34 85 43 http://igl.hit.bg/1.jpg http://igl.hit.bg/2.jpg http://igl.hit.bg/3.jpg http://igl.hit.bg/4.jpg http://igl.hit.bg/63210R.jpg
  8. badfish

    Какъв багажник ?

    Греди ми трябват за начало. Гледах Монблан. Имате ли някакво набюдение?
  9. Здравейте, Трябва ми багажник за мици. Някой попадал ли е на интересни оферти?
  10. badfish

    АГУ на Лансер 1.8 Mivec

    Аз също се колебая, но ми се струва, че колкото по-малко намеса има толкова по-добре и засега не планирам АГУ.
  11. badfish

    АГУ на Лансер 1.8 Mivec

    виж тази тема: http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=31301
  12. badfish

    Нов колега и въпрос

    Здравей, Честито и много безаварийни километри. Имай предвид, че с тези гуми и джанти управлението е доста директно и всяка неравност се усеща във волана и трябва да се внимава. Но е въпрос на навик.
  13. Ами представи си следната ситуация. Живееш в Чехия, но в българското мобиле виждаш много добра оферта. Дали има за какво да се притесняваш? :icon_hmm: Съветът ми е да не си купуваш кола без някой да я е огледал. Дори и да е по скъпа. Това може да то спести много.
  14. Ами поне аз не съм виждал седан с броня от спортбек освен при разните ево и ралиарт. Може и да греша.
  15. Провери и предната броня. Не съм сигурен дали идва стандартно със седан-а. Тук може би колегите могат да помогнат.
  16. .. и халогени липсват на червената.
  17. Аз също съм с 18'' но идва време за нови гуми и малко ми се ... :icon_crying: . Липсват им пластмасовите прагове, оригиналните 18ки и примиъм аудио-то на пръв поглед.
  18. Задължително трябва да ги погледне човек на когото имаш доверие. По картинки трудно може да се прецени. Моята дойде при мен по този начин и въпреки това открих няколко изненади. И 3те са по-ниско ниво на оборудване, като последната (червената) е с някакви странни 18-ки. Тук е въпрос на избор. Много хора махат 18 инчовите джанти в България. Лично за мен примиъм аудио-то е едно от нещата, които най-много ми харесва в тези коли.
  19. badfish

    Нов ЧЛЕН на форума

    Честито, да си я караш със здраве!
  20. Моя прискърцва при пускане на педала понякога, (1.8, 2009)
  21. Здравейте, Калъфите на седалките имат цип. Някой свалял ли ги е за пране и по-важното могат ли да се сложат обратно без да се изкривят, деформират и т.н?
  22. badfish

    Криви джанти

    На мен си ми харесва с 18"-те, Гледам да карам по внимателно по пътища които не познавам.
  23. Благодаря, тези дни се захващам.
  24. Здравейте, Налага ми се да сменя пиропатрона на дясната завеса. Дали някой има опит в демонтаж на облицовката? Благодаря предварително. Поздрави,
×
×
  • Създаване...