Премини към съдържание

KoceBoce

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което KoceBoce е написал

  1. Благодаря ви! С потребителя Марио64, се надявам да се запозная лично колкото е възможно по скоро. Наблизо ми е, необходим ми е, скоро пристигам с тубичка домашна шльокавица в ръка. :icon_rock:
  2. Сбирката е повече от сигурна. Стига следващия път да не блея , ами да разбера на време. :drinks:
  3. Лични благодарности на Светозар за цялата корекност, честност, и направената отстъпка. Надявам се този автомобил да ме направи фен на тази марка.
  4. Благодаря Колеги! Вече ме е яд , че не съм знаел за тези срещи по рано от днес. Иначе със сигурност щеше да съм на тази която май вече тече. До колкото знам на тези срещи основната дейност е ядене и пиене, а в тази област определено и аз има какво да покажа. :icon_thumbup: Все пак наздраве на участниците. :drinks:
  5. Отказах се от автомобила, огледах го отново и доста работи не ми харесаха. Копчето за сваляне на шофьорското стъкло не работи. Касетофона някакъв много стар и въобще не тръгва(явно е сложен за красота). Коланите изобщо не се прибират сами. Лампата на еърбега си свети. Според VIN номера на колата, тя е произведене 98 а не 99 година, както е обявена. Както и да е, ще търсим другаде, ако някой колега може да ми помогне с идеи и предложения за покупка на :mitsu-smiley: ще се радвам. Сега разбирам, че членовете на клуба си организират редовно срещи. Ако знаех по рано и притежавах :mitsu-smiley: (с друго сигурно не пускат :rolleyes: ) щях и аз да съм там. :drinks:
  6. Благодаря ти Роско. Но такъв потребител Milen_z , не откривам , дай ми някакви координати ако имаш. На Mario64 вече му писах. Ох извинявай, открих го.
  7. Благодаря ти много за полезните информация и съвети. Жив и здрав да си! :drinks:
  8. Здравейте на всички. Аз съм нов потребител , и искрено се надявам да стана член на клуба :mitsu-smiley: . Дойде време да сменя старото Ауди 80 с по нов автомобил, и от прочетеното тук и там се спрях на Каризма. Семеен съм и имам малко дете, за това ми е необходим автомобил с по голям багажник, условие на което Каризмата отговаря изцяло. Днес дори попаднах на една подходяща оферта. Става въпрос за този автомобил:http://www.cars.bg/u203117 Отидох на място и го огледах бегло. Тъй като съм профан в тази област, се нуждая от помощ от хора който разбират, и силно се надявам тук да е мястото където ще намеря тази помощ. Колата която огледах на външен вид изглежда сравнително добре. Направи ми впечатление, че на две от вратите имаше по една точка от около 2-3 мм. отлюпена боя и леко ръждясване отдолу(не знам до колко голям е този проблем).Също така на таблото светеше някаква лампа за аербега, ама момчето каза, че всичко било наред. Когато попитах за отстъпка в цената, момчето ми обясни , че колата не била тяхна, а на някакво момче което ги докарвало на ход от Германия. Предложи да му се обади, като ме попита колко пари съм готов да дам за колата. Аз казах 3000, и той се обади на собственика, който доста бързо се съгласи с предложената от мен сума(което малко ме притесни). Утре към обяд ще забера мой познат автомонтьор и ще отидем да огледаме по подробно автомобила(за съжаление не дават да го закарам на стенд защото нямала номера) Искам сърдечно да помоля разбиращите хора от този форум, да ми дадат каквито и да са съвети как и какво по подробно да гледам. Как мога да разбера точната година на производство на този автомобил. За какво да си отварям очите и изобщо всичко което би ми било в помощ.Със сигурност ако закупя автомобила ще му поставя АГУ. Осъзнавам изцяло, че покупката на употребяван автомобил е лотария, но като всеки и аз се надявам да имам късмет и да направя правилен избор Благодаря предварително, и пожелавам всичко добро на гордите притежатели на този уникален автомобил :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...