Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

tarak4iev

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    plovdiv

tarak4iev's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. само не разбирам какво е лс ??? Това е голям проблем за мен. Моля дайте идеи какво може да е. Колата е SPACE STAR 1.8 GDI .Благодаря Ви още веднаж пишетеее!!!
  2. Колеги помагаите моля !!! Когато запаля сутрин колата работи добре, и след някаде 200-300м. светва лапичката на чека или бензиновата помпа и колата гасне. След 10 минути пак пали без проблем и тръгва и така вече една седмица. Ако някои има идея от какво може да се случва това да пише. Благодаря Би !!!
  3. Значи сега проверих на колко километра е направено пълно сервизно обслужване.Пише че е била в MITSUBISHI SERVICE тук в UK на 60000 мили това значи е на 96000км. Сега е на 107к мили което е разлика 75к км значи мисля че ще мога да я докарам до България без да се налага да го сменям.Това си е мое мнение кажете вие какво мислите ???? Благодаря !!!
  4. Ами незнам на колко километри е. Но днес ще проверя дали има някаква сервизна история. Благодаря за отговора !!!!
  5. Здравейте. Искам да попитам някой може ли да ми каже за ангренажа дали има нужда от смяна колата ми е още в UK. Интересувам се дали е нужно да го сменя преди да си трагна от тук. Колко може да се кара без да се сменя.Благодаря предварително!!!!
  6. tarak4iev

    Горивен филтър

    благодаря колега. Сега ще видя дано се получи.
  7. Здравейте колеги. Помагайте, не мога да намеря къде се намира въздушния филтър на моят SPACE STAR. Ако някой може да ми каже, нека помогне. Благодара ви !!!!!!
  8. tarak4iev

    Проблем с ксенон

    Благодаря на всички за отговорите. Бече имам кценон пали вече!
  9. tarak4iev

    Много ми гори

    Добре, колега. Извинявам се. Ха-ха, благодаря за съвета. Писах на Милен, само чакам отговор. Благодаря ти още веднъж.
  10. Здравейте! Имам проблеми с моя спейс стар. Не знам какъв е проблема, но от скоро време много голям разход взе да ми дава. Около 12-13/100км. Имам и един шум в двигателя, работи като дизел. Чак бъркам някой път, че е бензинов мотора. Двигателя е 1.8 GDI. Ако някой има някакви идеи, моля пишете. Благодаря на всички.
  11. Здравейте! Имам проблем с инсталирането на ксенона. Карам space star. Купих си ксенони и ги инсталирам както си е дадено...свързвам си буксите, обаче не светва. Моля дайте идеи какъв може да е проблема. Благодаря ви!!!! А и ксенона работи, пробвал съм го на ауди и свети безотказно.
×
×
  • Създаване...