Премини към съдържание

vladimir0v

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което vladimir0v е написал

  1. Здравейте, Някой може ли да препоръча сервиз за такива Виалета ? След като мой приятел докара колата до сервиза на Пламен днес, той му е казал че не се занимава с настройки на газови, а само с ремонт на помпи. След като е бит целия път от Шумен до София е малко тъжно да се получи такъв отговор, но след като Пламен така е преценил, няма значение. Ако някой от вас се сеща за място с диагностика и ремонт на течни фази, където можем да я закараме в София и където да я оправят наистина, ще съм много благодарен. Благодаря предварително.
  2. Ще ви пиша на лично, аз и преди съм идвал до вашия гараж с тази кола
  3. Здравейте колеги, За добро или лошо пиша във форума главно заради тази газова уредба, всичко друго по колата ми е в рамките на нормалното. По същество: Взех си Каризма в средата на 2011 г. и исках точно Каризма именно заради фабричните Виале, с които са оборудвани много от холандските красавици. В крайна сметка, след 2,5 години съм на кръстопът дали да не продам Виалето и исках да се допитам до вас, тъй като не смятам, че съм достатъчно компетентен да преценя дали е правилното решение или не. Виалето дойде в България с проблем в електрониката. Един от тримата специалисти в София, които ги оправят, тогава се справи с проблема и колата ми запали. Още в началото обаче усещах леко придърпване. С времето това придърпване се увеличаваше, а единственото неработещо нещо, което въпросният "специалист" виждаше, беше филтъра на бутилката, който профилактично ходех до София да чистя при него. Закачена уредбата на софтуера не показваше никакви дефекти. При последното ми посещение дори ми беше отрязал маркуча, за да ми сложи филтър на самия маркуч, което беше капката на всичко. Уви, тъй като живея 9 месеца в годината в Германия, а през останалото време в Шумен, няма как постоянно да ходя до София и да се занимавам с въпросния клоун, затова сякаш искам просто да се отърва от цялата уредба и тя да отиде в ръцете на някой, който първо наистина има нужда от нея и второ, знае как да я обслужва адекватно. Взимам ли правилното решение и мога ли реално да й взема пари/бартер за газова с изпарител ? Ще се радвам някой с познания по темата да ми отговори, ще ви бъда много благодарен.
  4. Колеги, какъв е телефона на Милен? Явно ще се ходи до Пловдив, във Варна не й разбират газаджиите на течната фаза.
  5. Благодаря, пичове, сега ще пробвам предложените от вас опции една по една
  6. Здравейте колеги, Карам Carisma 1.6 90hp 99 год. с фабрична холандска газова на течна фаза Виале. След като имах хиляди проблеми с нея, давене, придърпване на ниските обороти и т.н., вече окончателно не работи. Отвчера насам като превключа на газ, усещам как нещо започва да се дави, падат оборотите и колата изгасва, като всичко това става за около 7-8 секунди. На бензин нямам проблеми. Проблемът е, че живея във Варна (Виница) и dj_tymbi ми е далеч. Молбата ми е ако може да ми препоръчате някой добър газаджия във Варна, който да разбира от течна фаза и да не дере кожи все пак. Благодаря предварително.
  7. Колеги, а вашите Виале-та издават ли шум при работа, чувам го като звук на вентилатор. Разбира се, щом угася колата, той изчезва. Откъде всъщност идва този звук, помпата ли е това?
  8. vladimir0v

    Резервоар

    Има в предвид Мирко :D Иначе е 60 л.
  9. Благодаря, ще се свържа с него.
  10. Колеги, никой ли няма предположение поне или съвет за сервиз?
  11. Колеги, чисто нов съм във форума и не бях сигурен дали въпросът ми е за тук, моля да бъда коригиран и преместен, ако съм сбъркал раздела. Също така предварително се извинявам за "неукия" език на писане, това ми е първата кола. Вчера регистрирах на мое име новата ми красавица,Каризма 1.6 90 к.с., която дойде от Холандия с "фабрична" газова течна фаза, която обаче имала неясен проблем. Подкарах количката и след около 15-на км, проблемът се обади. В движение изгасна, светна лампичката на акумулатора и дотам. Запалвам на газ, работи около 5-6 секунди и отново угасва. Минах на бензин, за да се прибера и я оставих 2 часа в покой, седнах отново, запалих пак на газ и този път сработи, отново ме изкара 15-на км и пак угасна. И оттогава проблемът вече е перманентен, запалвам, качва оборотите и умира. Интересува ме какво е вашето мнение за евентуалния проблем, къде могат да ми я оправят в София или Варна и горе-долу колко ще трябва да бръкна в джоба си.
×
×
  • Създаване...