Премини към съдържание

borzagor

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://

Информация за профила

  • Кара
    Galant GLS TD 1999

borzagor's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. borzagor

    климатик>?

    Някой да знае компресора на климатика дали е ремонтируем или смяната е единствения избор?
  2. Нещо ми гасне часовника от време на време но елтеника при който ходя не можа да го отвори от страх да не счупи нещо.Някой да е отварял там и да знае каде точно се пипа?
  3. borzagor

    Избор на кола

    Toyota си е много добра кола но е доста грозна! Иначе дизела на тойота се слави като доста добър, бензина също.Макар че тази слава е по скоро от последните години.И аз карам 2000 дизел и като вървене е наистина много добре.Най добре покарай и двата автомобила и прецени кой ти харесва по-вече.Освен това и цената си е от значение.Негативите за галанта са че е по малко разпространен и по трудно се намират части втора ръка.А като говорим за комби замислял ли си се за Volvo?
  4. borzagor

    Проблем с предницата

    На мене миналата година ми смениха лагер и вместо левия смениха десния та после сменях и него ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ и според мен е или каре или спирачка
  5. borzagor

    Разход на гориво?(дизел)

    1/100 повече от колко??
  6. borzagor

    Разход на гориво?(дизел)

    Не карах Волво 440 1.8 моноинжекция и съм си го настъпвал пак със 140 - и си гореше 7 и нещо! Не е баш малолитражка Иначе галанта дърпа повече нищо че е пак 90 коня.Някак по леко върви. Онзи ден седнах пак в старото си волво и ми се стори ужасно дървено Съжелявам хората с френски коли според мен те са най прецакани от към ергономичност.Седалките им винаги са меки и плюшени все едно си в някои бутик.В това отношение волво-то си е страшно добра кола за годините си.Брат ми кара Хонда акорд 2004 и при нея ергономията е на високо ниво Аз съм висок и обръщам внимание на тия неща!
  7. borzagor

    Разход на гориво?(дизел)

    Значи при по сериозно "настъпване" си гори повече нормално но просто бензиновите коли не се държат точно така
  8. borzagor

    Разход на гориво?(дизел)

    Параметрите на двигателя близки до идеално геометрията ОК! Колко е нормалния разход никои не ми каза :(
  9. borzagor

    Airbag ?

    Значи все пак може и на старо а? В балканстар разглобиха волана и им се стори странно че еърбега си е там но пиропатрона го няма и има следи от нагряване тоест е гърмял!?Джамбазите са закачили резистор или транзистор казаха към системата и така лампата за еърбега си угасва все едно е там!Лоши хора бродят из България. Някои с Галант 99 да знае колко еърбега има защото от БалканСтар казаха че са два а аз си мислех че има и странични????? :icon_box:
  10. borzagor

    Airbag ?

    Така я купих :( На компютъра показа че са прецакани а гадовете са сложили някакво устройство което лъже датчика че работят
  11. borzagor

    Airbag ?

    Не ми работят Air Bagowete а нови са около 5хил. лв.!!! :mad: Някой да знае дали има други вариянти за ремонт и или някои маистор>??
  12. borzagor

    Разход на гориво?(дизел)

    Може и да си прав но пустото подозрение че нешто не и е в ред не ми дава мира :icon_hmm: Днес ще ходя на диагностика в БалканСтар и ще ви уведомя за резултата :icon_rock:
  13. borzagor

    Разход на гориво?(дизел)

    След като я купих я дадох на сервиз и и смениха и петте ремака, филтри и масло!
×
×
  • Създаване...