Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

mig19

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

mig19's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. По този каталог излиза CASTROL HYPOY LS (GL-5, SAE 90), и аз точно такова взех :icon_thumbup: Аз го пробвах шпера по една теория. Като го сглобих едната полуоска я залостих да не се върти и пробвах другата да я завартя и не можах. Но не знам дали е верен този начин.
  2. А ми колеги това е LSD диференциал какво да му включвам :confused1: И чух че има и масло 85W90 LS което е по евтино и става за моя.
  3. Как да проверя дали шпера работи,и какво масло да му сипа.
  4. Колега довечера като се прибера ще го напоша. А дали е шпер диф. като го гледате и ако е така какво масло да му сипа че си намерих заден мост които пасва да дифа. Имам и още едно въпрос че,един майстор ми развива теории че шпера бил блокирал и заради това е скъсал ръкава има ли нещо вярно.
  5. Колега този мост които купих пак го купих от джип от Англия напълно идентичен модел на моя .
  6. Ето и снимките на диференциала и моста. http://img9.imageshack.us/img9/1986/dsc02861b.jpg http://img197.imageshack.us/img197/8979/dsc02862c.jpg Нали не бъркам че е шперов диференциала? Може ли някой да ми каже предавателно то число на тези модели. http://img197.imageshack.us/img197/4205/dsc02863qm.jpg Не мога да разбера какъв зор е видял да се счупи така. http://img6.imageshack.us/img6/8205/dsc02865g.jpg А това е номера на моста отзад. Джипа е докаран от Англия и не знам да има някакви по различни модели диференциали. Пак се извинявам за писанията ми от снощи.
  7. Извинявам се, че пиша на латиница. Имам следния проблем, скъса се ръкава на задния диференциал и купих на старо един друг, но уви, имало разлика в мостовете. Моя диференциал влезе почти целия на моста, оказа се, че новия мост е с по-голям диференциал, а моя диференциал е шперов и по-малък. Отзад на моя мост пише Р32, а на новия пише Р52. Защо има тази разлика, при условие, че са един модел и една година? Помагайте, по-късно ще пусна и снимки. Мерси предварително. Извинен си, но само веднъж, при следващо писане на маймуница ще бъдеш официално предупреден. Направих си труда да "преведа" темата ти на разбираем език.
×
×
  • Създаване...