Премини към съдържание

mainata

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    plovdiv

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши галант

mainata's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте на всички някой да чувал или чел за http://hydroxsystems.blog.bg/biznes/2010/08/15/hydroxsystems.591735. Ако е така нека каже имали нещо вярно и дали си заслужава инвестицията :icon_bye:
  2. Kолата е дизел 2.0 1996год.
  3. Здравейте.Някой да :help: да си почистя резервоара от водата в него.Чел съм различни начини като доливане на газ за горене,спирт или керосин и тем подобни.И какви са пропорциите на тези или други добавки.Или пък е по лесно да демонтирам резервоара и да го почистя. Предварително ви благодаря за съветите и вниманието.:mitsu-smiley:
  4. mainata

    Биодизел

    Здравейте искам да попитам за плюсовете и минусите на биодизела.Казват че разяжда гумените уплатнения и гориво проводи.Какво трябва да се предприеме за да се предотврати нежелани те последствия от неговото използване.А също така каква е разликата между растителния биодизел и този който се произвежда от животински мазнини(черва и карантий).Имали опасност от запушване на дюзите при галанта от1997г.
  5. mainata

    помпа на дизелов галант

    Няма проблем mario ще се чуем след 10 февруари и тогава се надявам да решим проблема и да се уточним.
  6. mainata

    помпа на дизелов галант

    Е как му е името на баш майстора.
  7. mainata

    помпа на дизелов галант

    Нямам никаква идея не ги разбирам тези работи но мисля че една снимка ще свърши работа. :mitsu-smiley:
  8. mainata

    помпа на дизелов галант

    Номер на грешката нямаше,просто изписа на лаптопа,че количеството на впръсканото гориво е много. :mitsu-smiley:
  9. mainata

    помпа на дизелов галант

    E тогава защо не ми отговорите кое определя количеството на впръсканото гориво и каква е тази грешка която се появява и при нейното отстраняване нещата се оправят.А ужким платки няма за какво сиреч става дума.Благодаря ви предварително за отговорите. :mitsu-smiley: :icon_crying: :help:
  10. mainata

    помпа на дизелов галант

    Платката не е в помпата а на помпата отгоре и тя регулира количеството впръскано гориво, след като се изчисти грешката нещата си идват на мястото.Проблема не е в изчистването на грешката а в нейна поява.Бях забравил за Милен и бях в Стамболийски при Наско.
  11. mainata

    помпа на дизелов галант

    За Милен Загоров ли става въпрос автосервиз 'viva'
  12. Имам проблем с разхода на градско 10-11литра на 100км.При тест на компютъра даде грешка в платката на помпата впръсква повече нафта от колкото трябва.След изтриване на грешката нещата се оправиха за няколко дена.След което разхода се повиши и грешката пак се появи.Ако някой може да помогне ще му бъда благодарен.Пали на четвърт,не дими и върви нормално.
×
×
  • Създаване...