Премини към съдържание

djpolo

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от djpolo

  1. Да де, нали това беше проблема на темата и лека-полека стигнахме до извода, че това е виновника. Без него ще спират четирите гуми със еднакво спирачно усилие, а никой не иска това.

     

     

    Аз като един лаик по темата да попитам все пак! Колата при наличие на АйБиЕс пак ли има такава джаджа?

     

    Mда,трябвало да се ползва търсачката,колегата Mario64 e изяснил въпроса с кантара! :mitsu-smiley:

  2. Здравейте колеги!

    Преди 2 седмици ходих на стенд, оправиха ми предницата, но задния мост артиса. Казаха ми, че болтовете били клиясали и имало вероятност да се скъсат. Та тези дни си поиграх и мисля, че ги раздвижих. За съжаление не успях да ги извадя. Докарах ги да правят от четвърт до половин оборот . Сега нз колко съм точен но там някъде.

    На стенда където бях не ми вдъхнаха мн мн доверие, понеже нямаха и точния софтуер за Глант след 1997 г. 2.5 163 к.с. и се чудех някой може ли да ми препоръча стенд където ще ми свършат работа в ПЛОВДИВ.

    Естествено и Ратола е вариант, но там не ми се ходи, понеже преди съм ходил. Колата я вдигнаха, казаха, че нищо не могат да направят и ми взеха парите.

    ;

    В ;КЮЧУКА ;има стенд от който съм много доволен! Казва се ;Гастрол;.Намира се много близо до ;НАП; Там имат и работилница в която сменят дефектирали части по окачването.

     

    Поздрави!

  3. Сменяш шенкела или пък си сложил много голямо менте горен носач, така че той да е по дълъг от оригиналния.......

     

     

     

    Горният носач не е сменян,трябва да е оригиналният.По предницата са сменяни само долните носачи,защото миналата година се извади десният,но след смяната мина на стенд и нямяше проблем (или майстора е сметнал че този градус и 33минути не е проблем за него).

  4. Колеги ходих на стенд понеже предните гуми започнаха да свирят и там се оказа че гумите са били на рало но има проблем със наклона на дясното колело оказа се че е със градус и 33 минути извън нормата но майстора каза че неможе да го регулира какво може да се направи зада се регулира.

  5. Грешно разбрах въпроса, а именно че лампата за ниво не свети след като колата е загубила голямо к-во масло.

    Знам и друг начин за проверка дали свети въпросната оранжева лампа - за нивото (което е извън темата де). Маха се бушона за радиото. Веднъж го изгорих и нямах аварийни и тази крушка светеше. Нищо де, нали вече се уточни :-)

    всъщност става въпрос не за лампата на нивото тя свети няма проблем но вероятно както казва колегата милен може да съм скъсал кабела за датчика но мисля че видимо нямаше такива признаци също така махах и буксата на датчика но нямаше ефект

  6. Здравеите колеги днес установих че имам много голям теч на масло оказа се че е от масленият филтър и след като го смених когато дадох колата на контакт лампата на маслото не светеше какъв може да е проблема?

×
×
  • Създаване...