Премини към съдържание

ivailo_stoqnov

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

ivailo_stoqnov's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. ivailo_stoqnov

    115ps или 125ps

    Мисля да кажа, че имам голямо доверие във форумите, нали съм член и на колегите от Ауди,така, че се извинявам на Боса! И се надявам разбира се и моята работа да стане в удобен за мен вариант, сега вдигнах годината и цената на която търся, защото попрочетох за известни проблеми и помпа от първо поколение до септември 1997година. Искам да нямам много ходения по сервизи, че и там е едно чудо. Само дето не искат да им падаш на колене :icon_n_blowup:
  2. ivailo_stoqnov

    115ps или 125ps

    Ами благодаря за въпроса аз си влизам и си чета ама вие пичове направо се отнесохте Иначе още си чакам имах оферта на 7000лв всичко платено за една 1997 година ама нещо не ми хареса още на снимките и сега продъжаваме търсенето Забравих да спомена че съм много капризен клиент и добър търговец особено когато става въпрос специално за мен
  3. ivailo_stoqnov

    115ps или 125ps

    Ей сега мога да кажа СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!
  4. ivailo_stoqnov

    115ps или 125ps

    Малии, пичове вие се отплеснахте, моя въпрос беше, и го задавам тук, щото си мисля, че вие сте компетентни повече от мене, дали ако не мога да намеря ГДИ да си взема обикновен 1.8 бензин? А то кво стана. Искам да ви кажа че до оня ден моята лична кола е Ауди 80 1.8-112коня, пълна инжекция, и ако ще се метна на нещо по-смотано мерси. Пък вие написахте научни трудове- нещо като в оня стар виц за "Влиянието на духовата музика за духовното израстване на духовенството"- все пак, ако някой го интересува какво значи това на простосмъртен език нека пита, че му кажем. Аз имам прост и ясен въпрос- Ако не мога да се метна на ГДИ дали да рискувам с обикновения 1.8 бензинак, какви са минусите? Забравих да кажа, че това си е една моя из*ца, щото от много години карам служебна кола, а личната и аз не знам що искам да я имам. Кара се когато има настроение, ама искам да е хубава, ей за тия левове не мога да се разбера с жената, ама тва си е мой проблем, тя нали не ми е роднина!
  5. ivailo_stoqnov

    115ps или 125ps

    Ей, пичове страшни сте!!!! Дали задавам тъп въпрос или просто не щете да помогнете на простосмъртните, и как да ви влезна в клуба не мога да се сетя??? :icon_box:
  6. В процес съм на търсене на Каризма с ГДИ мотор, но все пак искам още малко да се поуграмотя. Какъв е другия бензинов мотор 1.8 този който е 115коня, в смисъл Японски ли е и на такъв вариант каква е скоростната кутия. Въпроса за мен е важен, защото разбрах че дизела е на РЕНО и на този модел се слага скоростна кутия също френска, нещо с което аз не бих се захванал. Избора ми на модела с ГДИ мотор е защото и мотора и частите, скоростна кутия и т.н са японски, как стои въпроса с другата модификация. Дали ако не намеря първия вариант да се спирам на втория. Не ме вълнува възможността за монтиране на газова уредба, карам личната си кола достатъчно малко за да не си и помислям за слагане на газ.
×
×
  • Създаване...