Премини към съдържание

Sgrozdev

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

За Sgrozdev

  • Рожден ден 10/19/1985

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Sgrozdev's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Колега мисля че проблема ти е в компа , за дебитомер имам за проба и е ...

  2. колега имам дебитомер и целия блок на дросела с датчиците по него .моторчето не работи само.дай една цена или ми звънни на 0878188925

  3. Sgrozdev

    покупка на каризма

    Здравейте колеги.Карам едно лансерче ама мисля да го сменям и се чудя с какво - каризма или волво s40. Ще ми помогнете ли да реша? :help: :icon_thumbup:
  4. Sgrozdev

    малко помощ за check engine

    Здравейте,колеги.Извинявам се че не съм писал отдавна в най-добрия форум в бг :icon_thumbup: .Лансерчето го позакрепих малко ама продължава да свети този чек.Ходих на диагностика и ми казаха,че проблема е в дебитомера,но едно приятелче ходи при някакъв маистор на Мицубишита,който се намира около Горнобански път.Та той му казал че проблемът на любимата кола бил в компа-били изгоряли два елемента вътре и от там идва всичко.Въпросът ми е възможно ли е това.Много благодаря и поздрави!!! :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  5. Sgrozdev

    малко помощ за check engine

    Сигурно няма да е евтин ама моя като е дал фира трябва да се сменя.Ако трябва да ти пратя рамата на ЛС.
  6. Sgrozdev

    малко помощ за check engine

    http://sgrozdev.snimka.bg/automobiles/datchik.566814.22225526 http://sgrozdev.snimka.bg/automobiles/datchik.566814.22225522 там са
  7. Sgrozdev

    малко помощ за check engine

    Колега още съм нов в този форум кажи къде да ги кача и са там.Ако трябва да ти ги пратя на мейла.
  8. Sgrozdev

    малко помощ за check engine

    Колата запали,ама един датчик не работи :icon14: .Ходих в два магазина единят специализиран за японци и в двата не са виждали такова нещо.Датчика седи под входящите колектори.Имам и снимки.Моля ви някой ако има представа за какво служи и от къде мога да намеря нов да пише. :mitsu-smiley:
  9. Sgrozdev

    малко помощ за check engine

    А сега вече и не пали.Тия дни смених гарнитура на главата,лагера на делкото че беше заминал,проверил съм всички буксиза лош контакт и смених два датчика.Снощи след като я сглобих запали(трудно разбира се),а днес само прикюфква и не ще.Много гадно,иначе колата ч карам от около 4-5г. и съм супер доволен.А как става тази самодиагностика.Имали някъде някаква таблица за премигванията.
  10. Sgrozdev

    малко помощ за check engine

    Мерси, колега!
  11. Sgrozdev

    малко помощ за check engine

    Колеги,ходих на няколко майстора ама не могат да ми намерят букса за диагностика,аз вече се замислям дали изобщо имам такова животно.Някой дали ще може да ми каже имам или нямам.Благодаря
  12. Здравейте,карам Лансер 89г 1.5i.Имам следният проблем:както си карах колата изведнъж притрепери и ми се вкючи "check engine" ламбата,помислих си,че може да е от филтрите,но уви смених ги и пак същото.Колата загуби и малко обороти.Много ще съм благодарен ако някой има инфо по този въпрос и ми помогне. Благодаря предварително. :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...