Премини към съдържание

Saby Saby

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Saby Saby's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Прегледах и този сайт, но уви, няма с твърд таван на цена която мога да си позволя. :(
  2. Забелязах, че имат някакъв сайт, в който се влиза през Mobile.de. Написам е най-долу в обявата. На него има и други оферти, но нито една др. снимка. :icon_hmm: П. С. :icon_blush: Немците изглежда страдат от аналогична на моята идиотия. И моето Mitsubishi Colt не продавам по никакъв повод.
  3. :icon_thumbup: Благодаря много за изчерпателната информация. Очевидно става, че покупката на кола от там е доста сложна операция за само момиче. За всеки случай съм изпратила запитване дали колата има необходимите документи за получаване на транзитен номер. Пък да видим...
  4. Toyota MR2 Spider Roadster, 1,6I, 140 PS, 2000г, Евро 3 сертификат. А тази версия за плащането на ДДС на немците и доплащането тук и аз я чух, но не е сигурно.
  5. :icon_blush: Не, че аз не вярвам, просто оставам с впечатление, че в държавните учереждения цари хаос. Каква е таксата за регистрация в КАТ, има ли драстично покачване? И за какво им е преведен документ за минал преглед? Нали при регистрация в Б-я, колата задължително минава на преглед тук? Остава и въпроса, дължимо ли е ДДС на немската страна?
  6. Какво на ум трябва да имам и как става ясно, че е от прекупвач? И добре ли разбирам, че и там няма яснота, дали е с ДДС, или трябва да се доплаща нещо? :icon_doh: Благодаря за проявеното разбиране.
  7. Ако не те затруднявам и разбираш немски, моля те погледни за какво става дума. Доколкото разбирам колата е с 2-годишна гаранция. Изпращам линк-а. mobile.de - der Automarkt f?r Gebrauchtwagen und Neufahrzeuge - Finden oder Verkaufen Sie einfach und schnell ihr Auto - Toyota MR 2 Roadster-Neue Modell-Klima-Hardtop!!, Pkw, blau
  8. Някой казват, че ако купуваш кола от частно лице в Германия, не плащаш ДДС. Ако я купуваш от фирма, или респективно автокъща, дължиш тяхното ДДС. В това, според мен, няма логика, тъй като, веднъж внесена японска кола на територията на Евросъюза е платено ДДС. Нашата регистрация в КАТ, щяла да скочи в пъти. Има ли някой свежа инфо, колко е сега. Конкретната кола, за която говоря аз е 1,8I, 140 PS, 2000г. Колко е ДДС-то в Германия? Колко струва издаването на 1-месечен транзитен номер, с който колата да влезе у нас? Колко струва тяхната Зелена карта, с която да докараш кола? Важи ли тя в България? От къде е най-удачно да се мине по пътя за насам? Колко пари да си предвиди човек за пътни такси и винетки? Изведнъж се сблъсках с толкова много неизвестни, че не мога изобщо да предвидя на колко ще възлезе колата окончателно??? :help:
  9. Много щастлива и успешна да е Новата 2007 година за всички фенове на любимата марка коли!!! :drinks: :icon_thumbup: ... въпреки Евросъюза :icon_hmm: Дали случайно някой има вярна информация какво и на кого трябва да се плати при внос на японски автомобил 2-ра ръка от Германия след 01.01.2007г.? Някой казват, че се плаща ДДС на нашата митница. Други, че на немския продавач.
  10. Saby Saby

    Помощ!

    Ако искаш ми напиши точния адрес, защото не помня улицата. В Събота в колко часа ти е удобно да се видим там? Тя вече ми е много сърдита. И така ми се пада, като я поверявам на некомпетентни люде.
  11. Saby Saby

    Помощ!

    На такова заприличва, но не е забавно. :icon_box:
  12. Saby Saby

    Помощ!

    Кога??? Къса ми сърцето! :mitsu-smiley: Опасявам се, че съм влюбена в кола :icon_blush:
  13. Saby Saby

    Помощ!

    P. S. Катализатор няма, има резонатор. Според мерителната пръчка не харчи масло, или поне в норма. Диагностиците в Bosch казаха, че компресията е добра. Три от дюзите на инжекциона работят на 80%, а четвъртата на 60%.
  14. Saby Saby

    Помощ!

    Продължавам да я чувствам безмощна, ауспуха има значителен нагар (преди ремонтите никога не е имала), излизат и някакви боклучета оттам и е доста шумна. Звучи, че колата се мъчи. Преди с 160-170км/ч. :first: изобщо не се усещаше. Чак с 190-200км/ч. :plane: можеше да се усети малък напън. Сега ме оставя с впечатление, че ако вдигна 140, ще се разпадне. :icon_n_oops: Къде е този сервиз? Кога работи, ти кога си там?
×
×
  • Създаване...