Премини към съдържание

Karajara

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Karajara's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, От известно време колата ми издава доста силен звук подобен на виене основно при понижаване на предавка. Същия звук го има и при нормално шофиране но по слабо. След консултация в сервиз ме информираха, че проблема е в скоростната кутия. Като ми дадоха съвета да потърся подобна втора употреба. В тази връзка имам няколко въпроса и бих се радвал на помощ от някой с повече опит от форума. Колата е Outlander I 2003-та, 2.0 136 коня 4х4 с 5 степенна ръчна кутия. 1. Има ли възможност за рециклиране на настоящата скоростна кутия? Ако да някой има ли опит със сериозен сервиз където биха могли да извършат тази процедура качествено. 2. Скоростна кутия от 2.4 модела съвместима ли е с 2.0? Прозвъних всички морги в София предлагащи подобен модел на части и единствената налична е за 2.4. 3. Бухте ли ми препоръчали и още някой сервиз в които да сверя диагнозата на колата? Благодаря предварително за помощта.
  2. Здравейте, Поетапно ми изгоряха три от крушките на таблото. По точно тази на часовника и две от крушките които са за копчетата на климатика. Някой има ли опит със смяната за да ми даде насоки или поне схема за разглобяване на таблото? Модела е Оutlander 2003 2.0 (4G63) Благодаря предварително!
  3. Здравейте колеги, Ще сменям накладките на ръчната спирачка на моя Space Star 2001ва. В събота се чу предупредителния звук от тях и като ги проверих видях,че вече е време за смяна на накладките. Понеже за пръв път ще го правя на Space Star се интересувам от къде се регулира ръчната спирачка след смяна на накладките? Мерси предварително. *Също каква хидравлична течност препоръчвате за Митсубиши?
  4. Благодаря за отговорите. Смених бушончето днеска и всичко е наред вече :good:
  5. Отскоро съм собственик на Mitsubishi Ourlander 2003-та. Един от първите проблеми с които се сблъсках е, че централното заключване спря да работи от дистанционното. Първоначално помислих, че проблема е батерията на дистанционното и я смених. Въпреки това отново не проработи и реших да проверя бушоните защото се оказа, че и часовника на таблото не работи. След като проверих бушоните намиращи се при двигателя установих, че един от тях е изгорял. Проблема е, че бушончето което трябва да сменя е в малка жълта кутия заедно с още един бушон. Когато се опитах да я извадя тя излиза само на половината но не и повече, не можах и да намеря дали има някое палче което да я освобождава или нещо подобно. Някой има ли идея как се вади тази кутиика? Също въпреки търсенето не можах и да намеря сервизно ръководство за този модел ще се радвам ако някой ако знае откъде да намеря. Благодаря предварително!
  6. Здравейте, Харесъл съм си Мицубиши Outlander 2004г. в Пловдив. Колата е 2.0 136к с ръчна скоростна кутия. Може ли някой да ми препоръча сервиз или човек от Пловдив разбиращ от Мицубиши които да извърши оглед на колата преди закупуване? Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...