Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

TytusPulo

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Burgas, Varna, Sofia

TytusPulo's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря за мненията на всички Получих престава за нещата, вече като ми дойдат паричките след няколко месеца тръгвам по автокъщите и ще чакам просто да усетя, че колата ми пасва като усещане, тоест да кажа "ей тва е копеле" :D Ако пък после нямам късмет с цифрите, здраве да е, ще го преживея Само последен въпрос, има ли смисъл да се взима от обяви в интернет, или на място като отиде човек да избира цените са по изгодни?
  2. Аудито не го разбирам какво е що е, но всички го хвалят и видях че се продават добри коли за по 4-5 хилки за това го вкарах в схемата :D А значи газовото трябва да е инжекцион, предполагам е хубаво да си го има защото иначе да се сложи ново сигурно струва едно хиляда лева отгоре.
  3. Добре, явно всеки си има мнение по въпроса, но придобих представа. Благодаря ви колеги Като дойде времето да си купувам кола ясно, че ще я избера според возията от тези за които се колебая. И естествено ще търся да си уцеля екземпляр, който да ми пасне като качества и цена. Иначе освен Галант-а съм се спрял на Хонда Акорд, Ауди А4 и евентуално някакъв по-стар баварец, но баварците си вървят по-скъпичко и там като че ли за хубав екземпляр трябва да извадиш 10 хилки. Сега гледам и за Маздите има добри оферти. Френска кола не бих си взел, нито като возия ми харесват, нито като визия пък и по мое мнение не са за нашите пътища. За газ-а аз отдавна си го харесвам, само че сега се разколебах понеже един познат има БМВ тройка на газ и каза че се спуквала да му прави проблеми заради уредбата, но предполагам че самата уредба е кофти. Като ми дойде кеша тръгвам по къщите, ще взема с мен някой, който е в час, че аз хич не разбирам и ще търся колата, която ще усетя наистина добре.
  4. Това е добро и убедително обяснение...благодаря Аз очаквах на газ тези колици да харчат по 20 :D Ам, тамъм щях да питам колко е надеждна колата, вярно японска но все пак си е важен въпрос А иначе четох темите и доста се е писало за ръжда, да не би купетата да раждясват лесно като старите вектри? Може би трябва при покупка много добре да се оглежда... Даже някъде тук четох, че австрийските Галанти били най-ръждиви, което не съм много сигурен какво означава...
  5. Там не се ли прецакват бързо частите? Общо взето за газовите уредби чувам само крайно притиворечиви мнения, едни хора ми казват, че са много добри а други ги отричат напълно. А и сега газа стана скъпичък... Дизеловите как са като мощност? Гледам, че повечето са с по 90 коня само, но предполагам, че има и други фактори, които играят.
  6. Здравейте пичове, трябва ми малко съветче. След няколко месеца смятам да си взема кола за 4000-6500 лв. Естествено старичка, 97-99 г може би. Имам предпочитания към немски и японски машини. Ето качествата на колицата, които търся: 1. Безаварийност, да е надеждна, стабилна, да се чупи по-малко и така нататък и ако може подръжката да не е прекалено скъпа. 2. Много ми харесва колата да има усещане за дърпане, да ускорява бързо на ниските скорости. Не толкова да е фактически мощна, колкото да го има самото усещане. 2. Разход на гориво(някакъв баланс между това и горното) 4. Височина заради дупките по пътищата. 5. Бих предпочел да е с 4 врати Харесах си няколко модела, и Галанта е един от тях. Галант-а онзи ден много ми хвана окото и се порових в нета да ги видя как вървят на старо. Има изгодни оферти. Колата много ми хареса на дизайн, а един познат каза, че била много пъргава и с динамична возия. Само че май доколкото разбрах много харчи. Има ли вариант за някакъв двигател(бензин, дизел), с който колата хем да набира добре, хем да е сравнително икономична?
×
×
  • Създаване...