Премини към съдържание

Gal

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://

Gal's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Gal

    Подполковник Костов

    Най-честото нарушение, на което съм ставала свидетел е взимането на десен завой, от учебна кола на "червено" :icon_confused: Ех, да се надяваме , че наистина ще увеличат учебните часове, ще се наложи по-строга дисциплина при провеждането на курсовете и изпитите, КАТ ще намерят по-ефективни мерки за овладяване на положението по българските пътища, и не не последно място общините /който за каквото е отговорен/ ще се погрижат да се придвижваме по нормална пътна мрежа. Колкото до търпимостта и колегиалността между нас шофьорите, то това си зависи единствено от нас, за съжаление, според мен това ще е най-трудно за преодоляване :(
  2. Gal

    Подполковник Костов

    Съгласна съм с твърденията , че култура по българските пътища липсва, както и колегиалност, толерантност даже и най-елементарното - познаване поне на основните пътни знаци. Единствено искам да добавя, че и шофьорските курсове трябва да са на по-високо ниво, с по-високи изисвания, критерии, санкции от страна на инструрктурите към бъдещите водачи на МПС-та
  3. Вчера "на място" попитах за проблема, който бях посочила /не мога да изпращам смс-и от чужбина за благотворителни каузи/. Поне отговора, който ми дадоха звучи логично, а именно, че цялото "ценно левче" отива за тази кампания, без мобилния оператор да има печелба от това.
  4. Gal

    "въпрос-молба"

    Колата има удар, но уж е била "направена", но както ми стана ясно по-късно, определно някой си е оставил ръцете, не споменавам фирмата, защото вече няколко пъти я цитирах :D . По Галанта има няколко проблема, които се надявам скоро да бъдат точно диагностицирани. В полследтвие както споменах ще споделя Благодаря ви много за отзивчивостта :icon_thumbup:
  5. Инициативата "Българската коледа" (не омаловажавам другите подобни начинания ), която съм убедена, че всички горещо приветстваме и подкрепяме, се превърна в традиция във времето около коледните и новогодишни празници. Най-често благотворителността си изразяваме чрез изпращането на смс-и (всеки според възможностите си). Тук точно се сблъсках с една неуредица на (може би) :(. От старта на кампанията, за 2006г., до сега така и не мога да изпратя нито един смс :icon_crying: Да поясня не се намирам на територията на България, но съм абонат на български мобилен оператор с активен роуминг :icon_confused: Обадих се да разбера къде е проблема, но ми отговориха, че би трябвало да мога. Е, до момента опитите ми си остават без успех :( Аналогичен е случая и с набирането на средства (чрез смс-и) за посрадалите от ужасяващата катастрофа край Бяла :icon_crying:
  6. Gal

    "въпрос-молба"

    Все още не :( , но ще споделя когато проблема се установи, което се надявам да стане скоро :good:
  7. Случаят не датира от два месеца (цитирания от мен) :no2:
  8. Добре ще им се отрази, ако започнат редовно да посещават този форум :D. Не искам да обиждам никой, просто споделям горчив личен опит и впечатления :icon_angel:
  9. Тъй като Брок не е пуснал снимки (забравил е покрай неприятностите си с Мондеото :D ), аз ще поема тази инициатива, ще го подсетя или ще пусна след някой друг ден. Относно Кордията мога да кажа, че в нея са вложени много желание, труд, умения, време, помощ от добри приятели и пари, разбира се. Май най-много ядове видя с турбото и разбира се с частите. Не мога да пропусна да споделя отговора на любезните господа от "Ратола", във връзка с отправено към тях запитване за някои части, заявиха категорично, че такъв модел :mitsu-smiley: няма :icon_doh:
  10. Gal

    "въпрос-молба"

    Най-много се усеща, когато тръгна по-рязко или мина през някакви неравности
  11. Gal

    "въпрос-молба"

    Благодаря за изчерпателните отговори :good: Не е от гумите, чисто нови са. Спирачните дискове ще ги сменям. В началото предполагах, че е рейка(имала съм горчивия опит да сменям такава, но на друга кола :icon_crying: ), но и от двата сервиза, казаха че не това е проблема. Споменаха ми за някакъв "прът"или "щанга", назоваха ги и двете ( съжалявам, но както казах не разбирам :icon_blush: :icon_doh: ). Колкото до предницата, там не би трябвало да има проблем, гледат я доста често, тъй като за съжаление имах проблеми и с това (смених носачи разните други щуротии) чуваше се скърцане :icon_crying: , май успяха да го оправят, поне се надявам
  12. Gal

    "въпрос-молба"

    Привет на всички :mitsu-smiley: !!! Регистрирам се във вашия форум с надеждата, че ще можете да ми помагате с информация ( и то не с малко, защото не разбирам :icon_blush:), а и със ценни съвети, за което предварително благодаря Става въпрос за Галант 2.5 Sport (`02г.), та въпроса ми е от какво може да се получават вибрации във волана или по скоро потропване. За този проблем (както и за други, за които ще спомена по нататък) бях и в "Балканстар" и в "Ратола" (от които не съм очарована, разбира се и те от мен - "Ратола"), но там отговора беше: "Това е слабо място на Галанта", а в цифри решаването на проблема излизаше към 3000лв. :icon_hmm: , като най-любезно ми обясниха, че след време пак щяло да го има това потропване. Ще съм благодарна за някакви препоръки, инфо въобще нещо.... :help:
×
×
  • Създаване...