Премини към съдържание

naaas

Потребител
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от naaas

  1. Има ли колеги които са успели по някакъв начин да си сложат навигация актуална за БГ?

    ако има пишете БЛАГОДАРЯ предварително.

    Здравей! Начина за който знам и по който вече го направих е в Балкан Стар срещу 465 лв.

    Успех!

  2. Колеги,благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат! Днес пак се захванах с копчетата и ги поправих по много елементарен и дори малко смешен начин,но важното е че стана работата.Споделям: Отстрани на копчетата има дупчици. По тяхната права белязах местата където да пробия в продължение на оста други дупки във вътрешната част.Те всъщност съвпадат с малките полуоски,които го задържат.Взех от най-малките капси за колан( Мъжката част и малко я поскъсих с 2мм. Понеже нямах такава малка бургийка отворите направих с малко повече движения с най-голямата от малките отверчици(имам в предвид часовникарски) След което монтирах копчето и от вън навътре поставих капсите внимателно.Те са гладки и не износват отвора.Поставих внимателно горния капак-той допълнително не им позволява да излязат навън и се получи.БГ състемата заработи.Сега си имам копчета ръчна изработка и най-важното действат.Успех на всички :icon_thumbup: :icon_rock: :icon_thumbup:

    Точно това е истината колега, и аз търсих извесно време и на края си го направих по подобен начин. Докато сме още на тази тема, на някои случва ли му се когато е доста горещо в колата, на някое от стъклата да отказва автоматичното сваляне и качване? :mitsu-smiley:

  3. Имам въпрос. :mitsu-smiley: Каква е разликатa между ECO и *, че не мога да се ориентирам? И на двете духа студено ама…… Кога да включвам едното и кога другото?

    На степен ЕКО поддържа 8-13 градуса (на въздуха излизащ от духалките), а * 6-10 градуса.

  4. Здравейте! На въпроса, някой има ли снимка, къде се намира изпарителя на климатика. Интересува ме, защото когато ми работи климатика от някъде не ми изтича конденза от въпросния изпарител, което ме навежда на мисълт, че ваничката, която е под него е запушена и докато се изпразни насъбралата се вода е СТРАШНО!!! Между другото пробвах какви ли не препарати и методи, нищо не помогна, трябва да се справя с механично почистване. :icon_hmm: Благодаря предварително!!! :icon_thumbup: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:

     

    Модераторски контрол!

    Колега, оправете си кирилицата или използвайте бутона горе вдясно и го променете на положение "Кирилица on"!

  5. Като натиснеш черното лостче пред индикатора (кратко време) се сменят А, В, и температура (поне на мен) Ако имаш среден и моментен разход трябва да се изредят и те. Ако нищо не излезе, значи нямаш :good: А като задържиш лостчето съответният индикатор се нулира. :icon_angel:

    е значи нямам :D ! Благодаря все пак :icon_thumbup:

  6. :mitsu-smiley: Следи темата, която DJ-я ти е посочил и ще разбереш в колко часа. Засега е 12:30 ако няма промени. Трябва ли конкретно да търсиш някой? Там ще сме много народ, ще се видим, ще си побъбрим, ще си огледаме колите, ще хапнем, ще пийнем и т.н... :mitsu-smiley:

    абе не че е задължително да търся някой ама ми е за сефте такова мероприятие, абе няма значение ако не се появи нещо неотложно съм там пък ще видим.

  7. МИРО или мен

    пак ви връщам кам стара тема но няма как, като чак сега ви откривам. Понеже не съм от Пловдив (или по-точно от около 5г. не живея там) Мога ли да разбера дали въобще имам такава джаджа за отчитане на временния разход, или имам само А В и термометър?

  8. Колега ,тропането може да е освен от по окачването нещо ( биалетки, тампони на ст. щанга ако има такава, и др.) .....може да е от амортесиори или тампоните отгоре му, освен това може да тропа и кората или багажника-вратата :icon_blush: провери ги и тогава ще го умуваме нещо ........ :)

    Абе ще пробвам да пооплътня корите и вратата на багажника, защото по другите не сам все още много компетентен. А и по-скоро шумът е като от котите, или така ми се иска.

  9. И мен са ме возили така в багажник и беше от кората на десния калник. Ако няма оправия, което ме съмнява, си купуваш хубава музика и може да помогне: или няма да го чуваш заради силният звук или ще се разпадне от баса. :) Айде успех!

    абе музиката не ми е много слаба и пак го усещам. А и често возя дъщеря ми която не е много съгласна с високата музика (може би защото е все още на 8 м. :D ) Така че щте трябва да го мъча по сложния начин :(

  10. Намира се под жабката. В темите по-горе е обяснено подробно. Просто чети!

     

    http://img117.imageshack.us/img117/4599/filtrkx9.jpg

    Здравеи BIG BOSS, случаино да ти се намира снимка и за каризма 1.6 1997 90к.с. Защото не мога да се оправя из тези руски саитове. Защото доколкото там има описание за каризма 2001г.

    Благодаря ти предварително :icon_angel:

  11. Възможно е да се дължи на по-твърдото окачване отзад. И при мен го има.

    да не и скаш да кажеш че няма оправяне :no2: Защото поразвих тампоните както ме посаветва колегата по-горе, и никаква промяна. в краен случаи като намеря повече време ще сваля всички кори отзад и ще мъча да ги обезшумявам. :(

  12. ХА ХА :D И аз имах подобен проблем, даже свалих седалките и возих девойката в багажника да чуе какво тропа :D , после се сменихме и аз влязох там :D . Причината се оказа много прозаична. на вратата на багажника има 2 гумени тампона, които са на резба и се регулират така, че вратата да е под напрежение, когато е затворена. Моите бяха навити докрай и самата врата тропаше. Като го развих малко тропането изчезна като с магическа пръчка.

    Ако не бях толкова скапан още сега щях да слезна да ги по развия, но утре със сигорност ще ми е първата работа. Не знам защо този на пръв поглед дребен проблем започва да ме изнервя все повече и повече.

    До утре :icon_bye:

     

    :mitsu-smiley: И погледна ли какво тропа? Да не би някоя кора да не е сложена както трябва (ако си с кори над резервната гума)? :mitsu-smiley:

    Абе един ден махнах абсолютно всичко от пустият му багажник (освен р. гума, защото е доста добре фиксирана) и отново е там гадното тропане. Направо вече се побърквам. :mad:

  13. :help: По време на движение, дори и при най-малките неравности, постоянно нещо тропа все едно има нещо при резервната гума, което не е закрепено. Все си мислих че ще свикна но това продължава да ме изнервя сериозно.

×
×
  • Създаване...