Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

naaas

Потребител
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което naaas е написал

  1. Здравей! Начина за който знам и по който вече го направих е в Балкан Стар срещу 465 лв. Успех!
  2. Точно това е истината колега, и аз търсих извесно време и на края си го направих по подобен начин. Докато сме още на тази тема, на някои случва ли му се когато е доста горещо в колата, на някое от стъклата да отказва автоматичното сваляне и качване? :mitsu-smiley:
  3. naaas

    Климатик на Каризма

    На степен ЕКО поддържа 8-13 градуса (на въздуха излизащ от духалките), а * 6-10 градуса.
  4. naaas

    Въпрос

    Здравейте! На въпроса, някой има ли снимка, къде се намира изпарителя на климатика. Интересува ме, защото когато ми работи климатика от някъде не ми изтича конденза от въпросния изпарител, което ме навежда на мисълт, че ваничката, която е под него е запушена и докато се изпразни насъбралата се вода е СТРАШНО!!! Между другото пробвах какви ли не препарати и методи, нищо не помогна, трябва да се справя с механично почистване. :icon_hmm: Благодаря предварително!!! :icon_thumbup: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: Модераторски контрол! Колега, оправете си кирилицата или използвайте бутона горе вдясно и го променете на положение "Кирилица on"!
  5. е значи нямам :D ! Благодаря все пак :icon_thumbup:
  6. naaas

    Шумове откъм багажника.

    абе не че е задължително да търся някой ама ми е за сефте такова мероприятие, абе няма значение ако не се появи нещо неотложно съм там пък ще видим.
  7. naaas

    Шумове откъм багажника.

    последно 12.30 ли остава, и кого да търся?
  8. naaas

    Шумове откъм багажника.

    А каде, от колко часа е и кого да търся? :D
  9. пак ви връщам кам стара тема но няма как, като чак сега ви откривам. Понеже не съм от Пловдив (или по-точно от около 5г. не живея там) Мога ли да разбера дали въобще имам такава джаджа за отчитане на временния разход, или имам само А В и термометър?
  10. naaas

    Шумове откъм багажника.

    Абе ще пробвам да пооплътня корите и вратата на багажника, защото по другите не сам все още много компетентен. А и по-скоро шумът е като от котите, или така ми се иска.
  11. naaas

    Шумове откъм багажника.

    абе музиката не ми е много слаба и пак го усещам. А и често возя дъщеря ми която не е много съгласна с високата музика (може би защото е все още на 8 м. :D ) Така че щте трябва да го мъча по сложния начин :(
  12. Здравеи BIG BOSS, случаино да ти се намира снимка и за каризма 1.6 1997 90к.с. Защото не мога да се оправя из тези руски саитове. Защото доколкото там има описание за каризма 2001г. Благодаря ти предварително :icon_angel:
  13. naaas

    Шумове откъм багажника.

    да не и скаш да кажеш че няма оправяне :no2: Защото поразвих тампоните както ме посаветва колегата по-горе, и никаква промяна. в краен случаи като намеря повече време ще сваля всички кори отзад и ще мъча да ги обезшумявам. :(
  14. naaas

    Шумове откъм багажника.

    Ако не бях толкова скапан още сега щях да слезна да ги по развия, но утре със сигорност ще ми е първата работа. Не знам защо този на пръв поглед дребен проблем започва да ме изнервя все повече и повече. До утре :icon_bye: Абе един ден махнах абсолютно всичко от пустият му багажник (освен р. гума, защото е доста добре фиксирана) и отново е там гадното тропане. Направо вече се побърквам. :mad:
  15. :help: По време на движение, дори и при най-малките неравности, постоянно нещо тропа все едно има нещо при резервната гума, което не е закрепено. Все си мислих че ще свикна но това продължава да ме изнервя сериозно.
×
×
  • Създаване...