Премини към съдържание

Xionor

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Бургас

Xionor's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. За промоции ще питам но ме съмнява. Онзи ден като бях там и след много търсене се оказа че от Outlander 177коня, най-високия модел с пълни ексри, имаше точно 1 бройка в -цяла- България останала. И ест си я запазих :D И ще е така до следващата заявка поне Май месец ми казаха. За по-слабите модели от 150к и по-малко екстри може да има промоция, но за 177 ме съмнява - все пак това е най-високия модел. Иначе и на мен ми казаха за качването на цените, но не с 7-11% а с 2%-3% Аз съм за Outlander най-вече защото го взимам на фирмата със данъчен кредит, не за друго. Но все пак онзи ден бях в автокъщата , и Outlander-а наистина е много просторен. На задните седалки има МНОГО място, като може и да се бутат още назад и дори да накланящ облегалките йм. Отпред също е просторно. Аз съм 180см и тренирам и за това съм малко по-едър. Вианги трудно съм се събиралв автомобили и ми е било много тясно и неудобно. Кормуването ми в едно Голфче беше пълен АД. Чувствах се като в кибритена кутия. Outlander-а е първата кола на която съм се качил където точно ми пасна по размери Другото че и багажника си е багажник, много по-голям от на АСХ-то, а и може да се сгъват задните седалки и се отваря още място. Също едно много яко нещо - задния bumper може "пада" хоризонтално и така по-лесно да качваш по-тежки и обемисти предмети. Абе, хубава кола отвсякъде!
  2. Не казвам че колите за България са уникални нито пък че сме голям пазар. Но цяла Източна Европа - това вече е голям пазар а ние се водим част от него. А за него като цяло колите са по-нискокачествени а не само за нас От механици поне, специално за Ауди, VW, Skoda, знам че наистина колите за Източна Европа са други, та затова реших да попитам. Мерси! Надявам се само и моят Европейско-събраният да е толкова добър.
  3. Живял съм там години наред и поне в моя район не е ветровито хич. А и че е студено също е мит. В българия зимата е по-студена от колкото там. А за частите - до колкото знам частите на Outlander-а се купуват от Япония и се докарват до Европа, където се сглобяват в Холандия. Едеята за това уж беше по-бързо реагиране на клиентски поръчки. Та не би ли трябвало частите да са същите за целия континент? И за мотора четох уж че специално този 177к.с. е японски и няма нищо общо с френските.
  4. Здрасти на всички от форума! Това ми е първия пост, но ако нещата със избраната ми кола потъргнат добре, надявам се че няма да ми е последния! Сравнително нов шофьор съм та не съм спец по много работи. По редица сложни и дълги причини, съм се насочил към новия Outlander-а от 2011 като автомобил. Става въпрос за >този< , дизела със 177к.с. който е. Смятам да го взимам чисто нов, тъй като втора ръка или няма или няма някоя друга екстра която аз пък искам. Ще се кара най-вече из Скандинавия. Та, първия ми въпрос е - От къде да го взема? От Германия или от България?(или пък която друга странна държава ми дадете за пример). Знам от механици че колите за България по принцип са със по-нискокачествени части от тези за западно-европейския пазар, но не знам как стои това със колите на митсубиши. Знам само че наскоро завода им за европейски коли е преместен в Холандия, в този който е произвеждал Colt-овете, та не знам как това се отразява на производството. Второ, имайки предвид ниската цена и класът и особено теглото на автомобила не очаквам нищо повече от една тенекиена консерва със доста електронни екстри(не се обиждайте митсубиши-собственици!). А и съм се возил доста на почти идентичната Пежо 4007 та имам някой наблюдения. Но все пак, струва ли си автомобила? Някой да знае как стои въпросът със наджежност, повреди, нужда от подръжка и съответно очаквани разходи по нея? Или само ще си хвърля парите на вятъра и ще изхарча повече пари по подръжка и ремонти от колкото по каране? Имайте предвид че нито ще я мъча нито напъвам. Ще се кара спокойно и умерено, и най-екстремното на което ще бъде подлагана е просто малко студ и сняг/лед. И трето, има ли някои собственици на по-нов модел от серията, примерно от 2007 и нагоре, които да могат да споделят впечатления за автомобила? Мерси предварително!
×
×
  • Създаване...