Премини към съдържание

gelet0

Потребител
  • От него общо

    43
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което gelet0 е написал

  1. Джантите за Л200, стават ли за паджеро3
  2. Ок. Аз съм в провинцията. Като се прибера в София, ще ти пиша!
  3. Когато запаля мотора, стрелката за температурата на охладителната течност се вдига до червеното. После слиза надолу и си стой там. Мотора не е прегрял и има течност в радиатора и преливния съд. Какво да правя?????? Благодаря!!!!!!!
  4. В нормалните стопове има рефлектори. То не е само да направиш дупка и да сложиш крушка.
  5. Какво ще ме посъветваш да направя? Дали да я рециклирам или да търся друга (нова или втора употреба).
  6. Вчера забелязах,че са ми скъсани маншоните на кормилната рейка и на носачите имаше изтекло нещо( най-вероятно хидравлична течност) Никога не бях поглеждал за нивото на течността. Като проверих ,беше малко под минимума. Сега долях и чакам за резултат. Моля, ако някой е имал подобни проблеми . да сподели какво се е случило!
  7. Нещо ми се прецака нета и съм публикувал сто теми. Моля, да изтриете излишните!!!
  8. Здравейте!!! Часовника на дисплея на радиото ми работи с 15 минути напред Сверявам го и после, Като загася и след някакво време го запаля наново ми показва с 15минути напред. Ако някой може да ми каже КАК ДА СИ УПРАВЛЯВАМ ДИСПЛЕЯ!!! БЛАГОДАРЯ!!!
  9. Купих си от сайта. За 10лв. е перфектен
  10. Аз търся!!! Някой не продава ли тук?
  11. Еми аз каквото знам да се прави: Турбо долу и ремонт (ако все/още може). Ако не -ново. Кулер долу и ако може почистване, ако не нов. И честито. Ако не... може да останеш без мотор.
  12. Смених си всички масла. Всичко е ок! Благодаря на Miroslav! Остава проблема с дисплея :rolleyes: Няма ли някой който да може да си управлява функцийте на дисплея (каквито има)???
  13. Някой може ли да ми даде инфо. как се оперира с информационния дисплей над касетофона? Благодаря!!!
  14. Скоро купих джипа. Искам да сменя всички масла: Двигател, скоростна кутия,раздатки,диферинциал и филтри. Рамата е: JMBMYV68W2J000243
  15. Дойде ми време да сменям маслата. 3,2 мотор, автоматик. 2001година. Моля за оферти!!! Може и на лични. Благодаря!!!
  16. То каква идея? Вижте от къде тече!!!И тогава ще се коментира. Щом всичко е мито,тогава лесно се открива.Където е най-високото мокро.
  17. Здравейте!!! Търся сикапаче за фар за мъгла ляво. Счупена ми е ключалката на подлакътника която отваря подлакътника. Моля за предложения!!! Благодаря!!! ПП Забравих и калъф за резервната гума!
×
×
  • Създаване...