Премини към съдържание

mack_k

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от mack_k

  1. Здравейте, имам ASX от 2010 г., купих го нов в Белгия. Мога да се изкажа само ласкаво за колата, много надежна и приятна за каране. Двигателят е 1.8D 115 кс, много е икономична и с хубава нафта се държи добре на пътя. Итересно е, че когато се прибрах в БГ при студен двигател зимата започна да работи по-шумно заради горивото, което не беше така в чужбина. Като цяло няма проблеми, но ако се кара повече градско, трянба да се слага един път годишно добавка за промиване на филтъра за твърдите частици, иначе вдига нивото на маслото.

  2. Здравейте, нов съм в този форум. От известно време обмислям покупката на Мицубиши ASX дизеловата версия - 1.8, 115 к.с., който имам възможност да взема от чужбина. В България не се предлага модел със 115 к.с. Вече събрах доста информация за модела, изчетох форумите. Все още обаче нямам яснота за това каква е поддръжката на Мицубиши по принцип и в частност на този модел. Вярно е, че като е нов ще г окараш няколко години без да го ремонтираш, надявам се, но все пак е добре човек да има предварителна информация. Знам, че японските коли са доста по-скъпи като поддръжка в сравнение с европейските. Ако някой може да ми даде повече информация, включително за поведението на автомобила на пътя, разход и т.н. бих бил много благодарен. Досега гледах всички СЮВ-ове на пазара и смятам, че този предлага най-добро съотношение цена-качество. Поне това е моето впечатление.

     

    Здравей,

    Надявам се да не е късно за моя отговор, но наскоро не бях влизал във форума. Аз имам точно такъв автомобил от почти година и съм много доволен. Това лято за месец направих над 8000 км. и съм с много добри впечатления. Беше ми интересно как ще се държи колата на първокласен път, защото до сега съм я карал само по магистрала. При изпреварване се изстрелва много яко и усещането е страхотно независимо, че е само 115 к.с. Единствената ми забележка е, че седалките са малко повече изправени. Компютъра дава отклонение за разхода, но не винаги. Месец май пътувах до Франция и като се прибрах показваше 5,5 л среден разход, същото показа и когато заредих резервоара (това е за 660 км пътуване).

  3. Колега зареждал ли си резервоара пълен-пълен,ако да колко е разхода градско.Не гледай какво показва борд-комп. не винаги е с коректни показания

     

     

     

     

    Здрасти,

    да, зареждал съм резервоара, но след 30 км. градско и оше 30 км. градско (с малко задръстване)...преди това за общо 1100 км. ми аде 5.2/100, което си е добре. И да допълня тези които не знаят как ASX отчита разхода, има и моментен разход, има и среден разход от сутринта до края на дена.

  4. Здравейте,

    имам АСХ от два месеца и съм очарован от колата. Двигателят ми е 1.8 D 115 НР, но има същият въртящ момент както 150НР, много е гъвкав и динамичен. За разхода на гориво не е необходима да споменавам, даже колегите ми не вярват на показанията на борд-компютъра. Колата се управлява много лесно и на дълъг път не се осеща умора, а и в завоите е стабилна. Автомобилът има 2 малки недостатъка - при движение по по-грапав асфалт шума е малко повече и задните седалки сякаш са по-изправени, но по същият начин са седалките и на Опел Антара, които отидох специално да праверя в един автосалон. Като цяло кола е супер и в сравнение с ix 35, мисля, че АСХ е по-добър избор (лично мнение все пак). Мой приятел си купи малко преди мен ix 35 с сутрин двигателят му е чувствително по-шумен.

×
×
  • Създаване...