Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

mack_k

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което mack_k е написал

  1. Здравей, Надявам се да не е късно за моя отговор, но наскоро не бях влизал във форума. Аз имам точно такъв автомобил от почти година и съм много доволен. Това лято за месец направих над 8000 км. и съм с много добри впечатления. Беше ми интересно как ще се държи колата на първокласен път, защото до сега съм я карал само по магистрала. При изпреварване се изстрелва много яко и усещането е страхотно независимо, че е само 115 к.с. Единствената ми забележка е, че седалките са малко повече изправени. Компютъра дава отклонение за разхода, но не винаги. Месец май пътувах до Франция и като се прибрах показваше 5,5 л среден разход, същото показа и когато заредих резервоара (това е за 660 км пътуване).
  2. Здрасти, да, зареждал съм резервоара, но след 30 км. градско и оше 30 км. градско (с малко задръстване)...преди това за общо 1100 км. ми аде 5.2/100, което си е добре. И да допълня тези които не знаят как ASX отчита разхода, има и моментен разход, има и среден разход от сутринта до края на дена.
  3. Здравейте, имам АСХ от два месеца и съм очарован от колата. Двигателят ми е 1.8 D 115 НР, но има същият въртящ момент както 150НР, много е гъвкав и динамичен. За разхода на гориво не е необходима да споменавам, даже колегите ми не вярват на показанията на борд-компютъра. Колата се управлява много лесно и на дълъг път не се осеща умора, а и в завоите е стабилна. Автомобилът има 2 малки недостатъка - при движение по по-грапав асфалт шума е малко повече и задните седалки сякаш са по-изправени, но по същият начин са седалките и на Опел Антара, които отидох специално да праверя в един автосалон. Като цяло кола е супер и в сравнение с ix 35, мисля, че АСХ е по-добър избор (лично мнение все пак). Мой приятел си купи малко преди мен ix 35 с сутрин двигателят му е чувствително по-шумен.
×
×
  • Създаване...