здрасти, колега. началото на година напраивхме цялостен ремонт на банята и тоалетната. За майстор - доверихме се на https://maistordom.com/ останахме доволни, за момента нямаме забелжка по работата. Майсторът беше спокоен човек, обясняваше и винаги си вдигаше телефона : ) Единствено като грешка и то наша птбелязвам, че не избрахме правилния смесител - избрахме тип водопад и самия смесител много трудно се чисти
Здравейте, обмислям да направя основен ремонт в банята. От къртене, до смяна на ВиК и бойлер, както и лепене на плочките. По мой сметки около 4 квадрата. Не сикаме душ кабината или вана, тоалетната ни е отделно Приемам всякакви съвети по темата, както и ще бъде дововлн ако ми препоръчате майстор или фирма, които работят в София. Мой познат плащаше допълнително ношувка на майстора, защото пътуваше от друг град и ми се иска да го избегна.
Здравейте, от петък съм горд собственик на митсубиши паджеро IV 3.8 v6 2007г. Всичко е точно с изключение на един кабел под колата който е за маса и е скъсани. Ако знаете къде да го вържа ще съм благодарен. И лампата на средния диференциал започва да преминава от време на време в жълто по време на движение и на място, но като дам газ или тръгна от спряло положение се оправя. Ако знаете каква е причината ще съм благодарен да я споделите.