Може да опитате с 100 октанов бензин от някоя по-хубава бензиностанция и да покарате малко повечко колата във високи обороти преди да отидете на преглед
Здравеейте,
При измерване на изгорелите газове в пункт на СБА им показа 1.036.
Казаха ми,че за да мине колата прегледа трябва да е 1.030
Става въпрос за MITSUBISHI COLT 1.5 /109 бензин.
Какво бихте ме посъветвали? Случвало ли се е на някой от вас?
От пункта ми казаха,че трябва да си платя ,за да направят някаква 'врътка'
Здравейте,имам Outlander 2009 ,който е с размер на гумите 255/55/18. Наскоро реших да проверя резервната гума ,която ме затрудни много с изваждането си и се оказа,че е с размера на основните гуми.
Какъв трябва да е размера на резевната гума,тъй като тази няма как да бъде вкарана обратно?
Здравейте колеги, нов съм във форума. (Извинявам се за дългия пост предварително).Преди 2месеца си купих Mitsubishi Pinin 2.0 GDI на 172,000км(по километраж) 5 врати 2001 година. Купух си предимно за офроуд , разходки в гората и т.н , има малко изгнило по калниците отпред и отзад нищо фрапантно.Реших да го вдигна със подложки отпред и отзад(5см)закарах го във един сервиз във Бургас за 2 дена го направиха.Бях му взел гуми за кал BFG KM3 205/80/16( на желязни джанти)и нови предни амортисьори със по висока чашка за да не опират гумите.До тук всичко точно сложих гумите , смених амортисьорите отпред ,закарах го да му направят стенд казаха ми че всичко е както трябва окачването било наред и така.Натоварих го и тръгнахме за палатки 5 човека в колата и багаж. На всеки легнал полицай и неравност отзад блъскаше нещо като желязо в желязо.Преживях го ,докато бях на палатка му поръчах нови задни амортисьори Monroe Adventure. Върнах се почаках две седмица да дойдат от Полша и докато ги слагах видях че Bump stoppera на пружините отзад е удрял във гредата.Смених амортисьорите отзад бяха оригиналните на Митсубиши KYB от 2001.Но това блъскане отзад не изчезва.Въпроса ми е може ли от подложките да блъска така да съм му нарушил нещо артикулация или нещо подобно. Или трябва да сменям и пружини отзад. Благодаря предварително.