Премини към съдържание

• Статистика на сайта

24,466
    Регистрирани
    1,241
    Най-много тук
    denija
    Последно регистриран
    denija
  • На линия са   0 потребителя, 0 Скрити, 73 госта (Виж списъка)

• Все още няма регистрирани потребители в момента
    • Може да опитате с 100 октанов бензин от някоя по-хубава бензиностанция и да покарате малко повечко колата във високи обороти преди да отидете на преглед
    • Здравеейте, При измерване на изгорелите газове в пункт на СБА им показа 1.036. Казаха ми,че за да мине колата прегледа трябва да е 1.030 Става въпрос за MITSUBISHI COLT 1.5 /109 бензин. Какво бихте ме посъветвали? Случвало ли се е на някой от вас? От пункта ми казаха,че трябва да си платя ,за да направят някаква 'врътка' 
    • Здравейте,имам Outlander 2009 ,който е с размер на гумите 255/55/18. Наскоро реших да проверя резервната гума ,която ме затрудни много с изваждането си  и се оказа,че е с размера  на основните гуми. Какъв трябва да е размера на резевната гума,тъй като тази няма как да бъде вкарана обратно? 
    • Здравейте колеги, нов съм във форума. (Извинявам се за дългия пост предварително).Преди 2месеца  си купих Mitsubishi Pinin 2.0 GDI на 172,000км(по километраж) 5 врати 2001 година. Купух си предимно за офроуд , разходки в гората и т.н , има малко изгнило по калниците отпред и отзад нищо фрапантно.Реших да го вдигна със подложки отпред и отзад(5см)закарах го във един сервиз във Бургас за 2 дена го направиха.Бях му взел гуми за кал BFG KM3 205/80/16( на желязни джанти)и нови предни амортисьори  със по висока чашка за да не опират гумите.До тук всичко точно сложих гумите , смених амортисьорите отпред ,закарах го да му направят стенд казаха ми че всичко е както трябва окачването било наред и така.Натоварих го и тръгнахме за палатки 5 човека в колата и багаж. На всеки легнал полицай и неравност отзад блъскаше нещо като желязо в желязо.Преживях го ,докато бях на палатка му поръчах нови задни амортисьори Monroe Adventure. Върнах се почаках две седмица да дойдат от Полша и докато ги слагах видях че Bump stoppera на пружините отзад е удрял във гредата.Смених амортисьорите отзад бяха оригиналните на Митсубиши KYB от 2001.Но това блъскане отзад не изчезва.Въпроса ми е може ли от подложките да блъска така да съм му нарушил нещо артикулация  или нещо подобно. Или трябва да сменям и пружини отзад. Благодаря предварително.
    • Колеги, можете да прочете за новия Mitsubishi Outlander IV  в нашия сайт секция ревюта на този ЛИНК  
  • Теми

• Създаване...