Премини към съдържание

Space Star


Препоръчано мнение

Здравейте колеги!

Преди време във форума бях прочел за смяната на амортисьорите и макферсона на спейс стар с други от друг модел на Мицубиши. Може ли някой да ми даде по подробно обяснение.

Защо се замислям за смяна? Преди 5 месеца смених предни макферсони и тавата макферсона. Едва успях да намеря тава във Варна. Втора употреба не намерих и купих нови за по 80 лв. Когато ми ги сменяха забелязах, че вместо гумен или подобен тампон, към комплекта на макферсона имаше пластмасов тампон ( изобщо не знам какви вибрации би обрал той)

След смяната 1-2 дни бе добре , но ме дразни едно слабо тропане когато мина през дупка или легнал полицай и се чува едно тропане все едно няма какво да обере луфта. Чувам го точно от към тампон макферсон. И вече половин година си карам така, ходих по сервизи, те ми казват че не виждат проблем. Да се разбиели и като се почне да се чува по силно тогава да отида.

Искам да направя предницата здрава и да не мисля всеки път дали би станало нещо сериозно на пътя.

Другия ми сериозен проблем- Знаете ли за ролбари за спейс стар дали се продават или дали от други модели пасват?

От както купих колата нямам никакъв късмет. За 4-ти път ми се налага да сменям преден десен мигач, а предната и задната маска са целите вече напукани от некадърни съседи които не могат да паркират или да направят маневра след като са паркирали.

Мигача ми е здрав, но стъклото отново е счупено.

За това искам и ако е възможно да сложа ролбари макар и грозно да стои. Но не мога всеки месец да давам по 40 лв за мигачи

Ще се радвам и да споделите мнение как най лесно, бързо и здраво да си оправя предна и задна маска. Няма липсващи части просто са пукнати на няколко места?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...