Премини към съдържание

Смяна на Волан


Препоръчано мнение

Здравейте колеги!

Някой от вас опитвал ли е и възможно ли е да се смени волана на спейс стар. Колата ми е модел 2001г 1,6 и съм решил да си сменя волана с модел от 2003 год. Просто дизайна на по - новия волан ми допада повече.

Също така търся и добър тапицер или интериор. Колата ми от вън е черна, тапицерията ми на вратите и седялките е в два цвята. Искам интериора да го направя в един цвят, може и кожа.

Задните стопове от спейс 2003 стават ли да се сложат на модел 2001?

И последно=- Преди 2 месеца смених десен макферсон, тава , лагер и имаше и пластмасов тампон. Смених и предни кормилни накрайници. Изминах 1000 км за 2 месеца а от дясно и мисля, че точно на макферсона се чува тракане. Чува се нежо като свободен луфт. Според мен този пластмасов тампон се е счупил.

Как да си ресха проблема мисля цялата предница да си оправя, макар че не виждам други проблеми,просто този пластмасов тампон искам да го заменя с гумен ако се продават. От ляво и макферсона и тавата са здрави, но ако е нужно и тях ще подменя за да е всичко ОК. И другото дразнещо нещо - IARBAG-a който е на пасажерското място скарца, скърца и механизма за закопчаване на коланите отпред, скарца ми и кормилото при завиване. Всичко това ме дразни и искам да го оправя за да карам на спокойствие и без дразнители :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...