Премини към съдържание

искам да си купя Галант


Препоръчано мнение

Здравейте. от няколко дена си търся кола и мисля че съм се спрял на Галант.

Интересува ме дали за 5000-6000 лева ще мога да си намеря сносен такъв, да кажем след 1994 година. Двоумя се дали да е дизел или бензин, не съм от състезателите, така че не държа на бързото ускорение.

А и ако си купя такава кола, има ли нещо което трябва да се сменя (ремъци, масла и тем подобни), извинявайте за този въпрос но съм си лаик относно колите :icon_crying: .

Благодаря предварително за инфото :icon_clap:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако разгледаш mobile.bg ще забележиш че точно там се въртят горе долу Галант-ите около '94г така че можеш за тез пари да си земеш. А за смяната на масла, филтри и ремъци - това не винаги е необходимо, но е препоръчително за да си сигурен, че от както го зимаш започва подръжката :icon_hmm: . Нещо което съм забелязъл е че по този начин и виждаш дали няма някаква добавки по маслата и към двигателя - един приятел си взе някаква кола от Германия ( непомня модела ) и после се оказа че продавача е сложил някакви добавки в маслото с което прикрил някакъв дефект :icon_doh: . Макар че всеки себеуважаващ се Галантаджия не би постъпил така за да запази доброто име на :mitsu-smiley:, все пак това е кола :first: която се кара с удоволствие :icon_blush: :rulez:. Успех в избора. :good:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...