Премини към съдържание

Задна броня


colt123

Препоръчано мнение

Здравейте,търсих из целия форум,но не намерих нищо относно моят проблем..а въпросът ми е : някой може ли да ми каже как точно се сваля задната броня,защото онзи при паркиране по невнимание я подпрях леко в дясно долу и сега точно под стопа се е отделила почти 1 пръст разстояние.Видях,че се държи на болтове от вътрешната страна на калника,но се съмнявам да се крепи само на 2 болта и със сигурност има някаде чопчета,но ме е страх да правя опити за сваляне без да знам как става..съжелявам за глупавия въпрос,но и в google нищо не намерих.

Ето и снимки :

http://prikachi.com/images.php?images/263/7087263K.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/267/7087267D.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 6 месеца ...

Обади ми се утре,да видя за какво иде реч.

става по следния начин отваряш багажника и сваляш пластмасовата кора която е към ключалката на капака, после почваш да се мъчиш със страничните кори които са хванатаи чак отпред при задната седалка, като свалиш пластмасите, трябва да се открият болтовете на металната шина коятое хваната за купето и на нея се държи бронята, а отстрани(ляво и дясно някъде зад ботушите на макферсноите) трябва да са болтовете на страничните планки за бронята развиваш сваляш оправяш и после наобратно :) Успех. Опааа забравих за тея дето са от долу те са лесни лягаш под колата и ще ги видиш.

Редактирано от Wizizizi
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...