Премини към съдържание

Tuning Show 2013 – 29-30 Юни – Интер Експо Център София


Препоръчано мнение

Здравейте приятели имаме удовоствието да ви поканим на Tuning Show 2013, отправяме покана за участие на всички собственици на модифицирани автомобили с марката Mitsubishi. Обръщаме се към администраторите и модераторите на форума да предложат интересни форумни автомобили, който да включим в събитието. За удобство снимките могат да бъдат прикачени в темата. Благодарим за съдействието предварително, ето и малко информация за събитието:

TUNING SHOW е национално събитие, което по традиция се състои всяка година през Юни. Шоуто се провежда в Интер Експо Център София. Разпростира се в две зали с външни площи за атракции. Общата площ на шоуто 8 000 кв.м. и над 100 изложени автомобила. В програмата са включени състезания в три категории - Силов тунинг, Цялостен тунинг и Кар аудио. Интересна част от събитието е Drift Show. То се провежда на специално обособено за целта трасе и в него

Участват едни от най-добрите пилоти в България. Веднага след това момичетата на Tuning.BG демонстрират как трябва да се грижим за своя автомобил, измивайки го само с пяна. Посетителите могат да видят на живо измерване мощността на автомобил чрез „дино стенд“ предоставен от фирма HEED AUTO, а също ги очакват много автомобилни игри специално подготвени за тях. Забавната част от програмата включва конкурса “Miss Tuning.BG”, в който участие ще вземат 8 прелестни момичета в надпревара за първото място.

 

Можете да погледнете официалното видео от самото шоу през 2012 г.

http://www.tuning.bg/video/tuning-show-2012

 

Повече информация можете да откриета на официалния сайт на събитието: tuning.bg/show

Телефони за връзка и записвания за участие: 0898 468 488 – Мартин, 0888 659 827 - Владимир

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...