Премини към съдържание

И аз с проблем с парното!


tozzidozzi

Препоръчано мнение

Прегледах,прочетох, но не открих причината за моето парно.

 

Почти няма колата парно! Смених термостата,всички маркучи са топли.Смених и филтъра на купето.Системата е прочистена преди година и когато смених преди 3 дни термостата ,антифриза който източихме беше чист в естествения му блясък и цвят.Когато загрее колата и достигне нормална работна температура се появява топлина ,която до няколко секунди се издухва от вентилатора и струята става студена.Вчера ми направи впечатление,че губи антифриз от уплътнението на термостата.Възможно ли е от лошо обезвъздушаване да няма парно и как с е обезвъздушава Каризма 1.9 дизел?Благодаря!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Някой да знае как се обезвъздушава парното на каризмата? Онзи ден имах страхотно парно,днес смених термостата и парното изчезна.Каква е последователноста на обезвъздушаване?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Абе юнаци какво става с това парно бе?

И при мен има една Каризма дето чака за смяна на радиатор, но като слушам колегата радиаторчето най-вероятно си е ОК ...

 

Обезвъздушаването някъде от пред се прави - като застанеш срещу двигателя в дясно на него.

Но при мен обезвъздушиха и не се появи парно ...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,аз имах същия проблем миналата зима с Каризма ГДИ.Щях да сменям радиатора на климатроника , после щяха да ми го продухват от боклуци.Накрая се оказа че е заяла клапата която отваря топлия въздух.Махнах пластмасата на основната конзола откъм шифьора,откачих лостчето което се вижда и преместих на ръка клапата.До този момент духаше студено и започна топло.При мен лостчето се задвижва от моторче. Смених го и се оправи.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...