Премини към съдържание

TASSO

Модератор
 • От него общо

  3,245
 • Регистрация

 • Беше тук

 • Общо дни Първи

  58

Мнения публикувани от TASSO

 1. Ако си решил да си правиш колата на предно няма смисъл да говорим за 4х4 но не бих казал, че главоболията ще са ти по-малко.
  Имаш ли частите за 4х4 от VR4 нещата се редят сравнително бързо и лесно.
  Докато варианта с немска кутия ти трябва освен кутия(която да може да се побере на отреденото място) и преходник, полуоски(най-вероятно да се правят по размер) и да се преправят тампоните по новата кутия(реално двигателя седи на 1 тампон и останалите 3 стоят на кутията). Би било хубаво хората освен слухове да ти дадат и малко по-конкретна информация.

 2. Здравей, за blow off-а нямам идея. Иначе при ремап колата вдига 40-50 коня без проблем. В Пловдив ми казаха цена от 700лв за тая процедура. Иначе до колкото зная изпускателния колектор е хубаво да се смени, явно при вдигане на повече коне с по-голямо турбо се пука чугунения

 3. преди 44 минути, nsr500 написа:

  Мисля че е възможно да се сложи кутия от някой сув НО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ ЗА 400 нМ. За да уздържи на натоварването от тубините. Например аутлендър фаза 1

  След като Аутлендър 1 турбо е с мотор като на Ево. Да освен кутия от Ево става и от Аутлендър, но не съвпадат всичко болтове

 4. Общо събрах 24 календара за към мен, 6 полагаеми и 18 за плащане
  Обединих моите с Тодор Митев, Милен Загоров, Георги Колев, Станислав Кърджалийски и Жоро И.
  Данните за доставка са:
  Виктор Асенов
  тел. 0883 37 56 86
  гр. Пловдив, Еконт "Скобелева майка"

  • Харесвам 1
 5. преди 4 часа, nikovas написа:

  Те за Стара Загора не са много така че пратката за мен и Колев ще я комбинира ме, Вальо не знам дали ще поръчва 

  Ще поръчва вчера говорих с него, най-добре се чуйте, че да не вземете и 2та календари за Колев

 6. somalietsa
  Hristo
  Juliana
  nikovas
  todormitew
  Milen_z
  eXistenZ
  mmotors
  hondata
  iskrenkrustev
  lubka
  vjivkov
  Топалигов
  Хрис_вн
  Downlow
  kesten
  Михаил Атанасов
  james_bond
  me4o
  naso_nasko
  Bogdan Hlebarov
  shopa04
  Fear
  dachbissnes
  Cvetan_91
  rafaelo
  ishimura
  Khiarra
  MuxoB
   

  Това е извадка от документа в който водя отчета. А тук : 

  Светльо е отбелязал платилите и в новата сметка на клуба, като се старая да да държа документа актуален. Може за всеки случай да хвърлиш 1 поглед да няма някой платил и да съм го сложил в списъка тук.

 7. Здравейте колеги! 
  Както всяка година отново ще има нужда да подсещаме част от членовете на клуба, че имат да превеждат членски внос за сезон 2022. И тази година ли по традиция Ники ще се нагърби с тази дейност?
  Тъй като скоро трябва да има и календари и да има малка яснота за броя членове

  • Харесвам 2
 8. Ако ще вземеш VR-4 и само ще въртиш волана, ти е нужен донор от който да вземеш щита, както и по-дребни неща предимно свързани с интериора, педали и тн.
  Ако искаш да преместиш VR-a в купе от стандартен Галант с ляв волан, тогава заради 4х4 трябва да прехвърлиш от купето на VR-a захващането на висящите лагери на кардана и задния мост. Ако предния мост не е алуминиев, както е споменал колегата по-горе, то трябва да прехвърлиш и моста. В този случай, трябва да прехвърлиш от купето на VR-a 2те лапички на предните болтове на моста. Трябва ти рейка от алуминиев мост, ако не откриеш веднага, може да ползваш и рейка от Соната.. По-мека е от тази на Галанта, но върши работа. При този вариант трябва да смениш и резервоара по разбираеми причини. 


   

 9. Последна актуализация за JapFest-a, билетите са 15лв за 2-та дни на човек(няма отделни билети само за 1 ден). От 9 часа пистата се отваря за посетители, членовете от списъка имат запазени места на нашия паркинг, който се намира от дясната страна на пътя. Когато Светльо донесе знамената ще се вижда от далеч :)

   

  • Положителен вот 1
×
×
 • Създаване...