Премини към съдържание

iwanjeliazkow

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от iwanjeliazkow

  1. имам галант 2.5 от 98 седан и радиаторната му решетка е счупена ,както и ушите на единия от фаровете . въпросът ми е следният : мога ли да сложа фарове и решетка от какъв да е галант след 98 или няма да паснат . благодаря Ви .

  2. Може ли някой да ми даде цена за комплект ангренажен ремък и ролки Гейтц за Galant EA5A ? Последно са сменяни със същата марка на 04.09 година преди 60 000 км в ИТА сервиз. За смяна ли са вече, понеже в сервиза не са ми написали кога да ги сменя? Благодаря Ви предварително!

  3. На твое място бих взел един шпрей WD40 и първото нещо ,което бих напръскал е тампоните на стаб. щанга.......ако спре да скърца ,значи е ясен проблема, но ако ли не, тогава бих продължил така едно по едно и да подкарвам колата през това време докато не спре........

    благодаря за съвета . още утре ще пробвам . дано да се оправи . :yes3:

  4. Имам Galant 2500, 98 год., JMBSNEA5AWZ000896 и вече цялата задница скърца . бих искал да сменя всички тампони които биха могли да издават скърцащи , свирещи , пискащи и други дразнещи звуци . бихте ли ми дали спецификации на тези части или още по добре , ако някой ги продава , да ми даде и цени . Благодаря Ви предварително .

  5. буксува винаги когато превключвам предавките , дори и когато не ги сменям , а просто съм върнал газта и после пак я натисна . мисля че подавам плавно газ , а двигателя се форсира . днес пробвах да тръгна на първа с ръчна и минах 10 метра и ако не бях махнал ръчната можеше цял ден да карам така :) , само за сравнение брат ми кара Галант 2.0 комби и неговата гасне на секундата , и педала на съединителя му има луфт и е мек , а моят няма никакъв луфт и е твърд . помпите са си добре , защото скоро ги ремонтирах и там всичко е наред - връщат си както си трябва . къде се намира този успокоител и ако не е тайна какво може да се е прецакало с него , ремонтира ли се или се подменя или се регулира ? и не разбрах какви са тези 20 - 25 мм :icon_hmm:

  6. Когато връщам педала на съединителя и натискам този на газта , стрелката на оборотомера се изстрелва до 3000 - 3500 оборота , двигателя се форсира , а Галанта започва да набира много бавно и все едно пре-буксува . това проблем със съединителя ли е ? и ако е така необходима ли е смяната му ?

  7. Може ли някой да ми помогне с намирането на ремонтен комплект за горна и долна амбриажни помпи на Galant 2500, 98 год., JMBSNEA5AWZ000896? Благодаря ви предварително.

  8. Може и да не е по темата ама ще ви питам дали някой знае спецификацията на лампичката в жабката на галант 98 , че моята я няма и незнам сега каква да си поръчам ? Благодаря Ви предварително.

×
×
  • Създаване...