Премини към съдържание

JokerK

Потребител
  • От него общо

    68
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от JokerK

  1. Здравей колега да ти се намират стопове за Галант 4G63 97г. 136 к.с., предполагам и тези от новия фейс лифт стават така че няма значение, по специално ми трябва десен, но ако имаш и 2та е още по добре. Ако може да ми пратиш и цена ако имаш нещо налично. Благодаря ти предварително.

  2. Аз определено моето ще го лепя на ново защото има накъде да стане по-добре, а и то студа някои ъгълчета започнаха да отпускат, както и там при духалките като се нагрее омеква и после от студа стягя и като въртиш духалките нагоре-надолу и опира.

  3. Ето малко снимки и от моето табло което облепих вчера.

    Табло

    Имам и един въпрос към колегата който си е облепил неговото табло, а и към всички които имат някаква идея по въпроса. Става въпрос за фолиото на 2те духалки на централната конзола. При пуснато парно в ъгълчетата фолиото изпуска леко и се отлепя. Има ли някои някаква идея как да предотвратя това дали да го лепя с някакво лепило устойчиво на температура или? Давайте съвети колеги :icon_hmm:

  4. Нито едното ,нито другото, вземи си Дайкин или Екседи, то те са еднакви, защото се обединиха двете фирми ........Дайкина по принцип правят и съединителите на Галант за първоначално вграждане........

    Мерси DJ за бързата намеса :). А имаш ли представа какви пари е комплекта на едната или другата марка и къде мога д аго намеря?

  5. Здравейте колеги, налага ми се смяна на съединителя. Ще сменям комплект и ми предлагат на VALEO-Корейски или на NKK-Японски като разликата в цеата е 10-ина лв. Та това което ме интересува някой има ли някакви впечатления от 2те марки коя е за предпочитане и дали някой реално си е взимал от едната или другата марка и дали е доволен.

  6. Колеги за всяка неделя в 15 часа важи ли? Ако важи и аз съм там с моето Митсу Ленсър :)

    Да важи рядко има изключения, но ако следиш темата винаги ще знаеш кога ще е срещата. Ще се радваме да увеличиме бройката да стане групата малко по стабилна :)

  7. Наистина идеята е стархотана аз също съм твърдо за, но наистина има доста време и ако нещо не ни попречи, ще се впиша с една двойна стая :icon_thumbup:

    Също така искам да изкажа увачението си към хората които отделят от времето си за да организират тази сбирка и тези които се погрижиха всико на Шипково да е пефектно. Балгодаря Ви. :respect:

  8. Честито колега, пожелавам ти много безаварийни километри и само хубави моменти с новата колица.

    По въпроса за диагностиката, аз ходих преди 3 седмици в Балкан Стар и ми взеха 27лв. за диагностиката регулиране на фаровете и трябваше да се направи и регулиране на стъпковия мотор че малко ми играеха оборотите. иначе като обслужване са много коректни и точни.

×
×
  • Създаване...