Премини към съдържание

DqdoMraz

Потребител
  • От него общо

    170
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от DqdoMraz

  1. Актуална отново!

    Продавам оригинална (фабрична) Mitsubishi MMCS / Навигация / Мултимедия поради замяна с по-нова. Навигацията е в мого добро сътояние, с последната възможна карта, с отключен HDD и със разрешено ДВД в движение. 

    Цена: 350 лв. (възможен е лек коментар на цената)

    За контакт: 0887204681 или лично съобщение
    За София - лично предаване
    За Страната - куриер с преглед и тест

     

    IMG_20230101_172307.jpg

    IMG_20230101_172225.jpg

    IMG_20230101_172237.jpg

    IMG_20230104_142759.jpg

    IMG_20230104_142611.jpg

  2. Колега ,би ли ги споделил, и срещу каква сума?

    Мерси предварително .

     

    В Ямбол ли си? Ако да ще трябва и флашка да купя и да ти я изпратя, направи ми предложение на лични.

  3. Това ми трябваше, благодаря много. Предполагам, че нещата са сходни и при паджеро.

     

     

     

     

     

    При Паджеро е само рамката и "букета" с кабелите, няма кан бокс, иначе трябва да е окабелена предварително ако е с Рокфорд!

  4. Моята тема е за дистанционното на ключа, а той сам си е намерил в книжката как се регистрира имобилайзера ЦЪК. За какво си дал тогава пари на Ратола? Нарязването струва 10 лв. на ключар...

    П.П. Регистрацията на дистанционното съм го взел от американски форум и работи с всички ключове с изключение на "кейлес."

  5. Ето една ЦЪК за ~ 925лв.(даже има и "Best Offer" можеш да свалиш от цената) може да му пишеш, че вкючва панела, кабелите и кан-бокса. Аз поне така направих като взимах мойта.

  6. Сагата с часа продължава . Отдолу под бутона на навигацията пише N-01, и след описанията по-горе, тъй като нямам други кръгли бутони натискам него , задържам го , но..............до там, нищо не излиза като подменю. Може би задържането на десен бутон е за моделите без навигация, незнам . Утре ще почета малко из руските сайтове, но както каза Дядо Мраз може и да преглътнем проблема, защото само това ме дразни засега.

    Благодаря на всички за съветите, но ако се получи нещо пак ще пиша.

     

    Мога да ти направя един европейски имидж, който да тръгне на твойта навигация. Записваш го на ЦД и ъпдейтваш на твоя отговорност. Ако имаш интерес пиши ми.

  7. Колеги , а някой знае ли как се настройва часовника на модела с навигация? Много дразнещо е с това американско време. В менюто за настройка има само за американско време, или поне аз не виждам друг начин за настройка. Ако някой знае нека сподели.

     

    Ами като гледам ти имаш 4В11 а този модел(двигател) го няма на европейския пазар и ММЦС-а ти е американски(пише N-0X под джойстика). Има начин да се префлашне с европейски фърмуер, ако ти се занимава чети по форумите(руските). Ако само часовника ти пречи, въобще няма смисъл да се занимаваш.

  8. Това е до 2010:

     

    4A91

     

    Specifications

    Engine type — DOHC 16v, MIVEC, ECI multiple

    Displacement — 1499 cc

    Bore pitch — 89.0 mm

    Bore — 75.0 mm

    Stroke — 84.8 mm

    Compression ratio — 11.0:1

    Power — 108 hp (81 kW; 109 PS) at 6000 rpm

    Torque — 143 N·m (105 lb·ft) at 4000 rpm

     

    А това след 2010:

     

     

    4A92

     

    Specifications

    Engine type — DOHC 16v, MIVEC, ECI multiple

    Displacement — 1590 cc

    Bore pitch — ??.? mm

    Bore — 75.0 mm

    Stroke — 90.0 mm

    Compression ratio — 11.0:1

    Power — 86 kW (117 PS) at 6000 rpm

    Torque — 154 N·m (114 lb·ft) at 4000 rpm

     

     

  9. http://www.ebay.co.u...984.m1439.l2649

    това е линка в ибей ,честотата на която работи е 415 мгх ,на оригиналния също

    Чудя се като идвам до Сф дали да не пробвам в ратола....

     

    415 Мгх. поне аз не знам да има за Лансер, има 434 - Европа и 315 - Америка. Пак казвам, може имобилайзер чипа да е сдал багажа.

  10. Здравейте,преди 3 години си загубих единия ключ /лансер 2008/и отидох в 'Дарс ауто' да ми го блокират и понеже искат 350 лв за нов реших да карам само с един.Скоро обаче, прочетох тук във форума за колеги ,които са поръчали и регистрирали ключове от ибей и реших ии аз да се сдобия с резервен,поръчах си,ключа пристигна ,нарязах го,обучих дистанционното и оставих колата в 'Дарс ауто' да го регистрират. до тук добре,но след 3-4 часа ми се обадиха че ключа не става:(

    Като отидох приемчика ми каза :ето ти отговора на твоите въпроси и ми даде една разпечатка на която е изписано :

    x Key error

    THE key couldn't be gedistered because the key was wrong type.

    Някой имал ли е подобен проблем ,или идея дали може нещо да се направи?

    Благодаря предварително!

     

     

    п.с. за студената вода знам:)

     

    Какъв ключ си купил? Линк в ибей? Снимка евентуално разглобен и сглобен? Имам резервен "девствен" имобилайзер чип ако те интересува.

  11. Здравейте колеги.

     

    След дълго ровене в интернет вече съм професионалист във включването и изключване на функциите в компютрите на колата които не са достъпни за офицялните дилъри.

    Колегата правилно е посочил по-горе че функцията за превишена скорост 120км/ч се изключва в ETACS ECU (компютъра на шасито). Само че не е възможно да се направи с MUT III диагностичния прибор на Мицубиши тъй като тази функция както и много други са кодирани в Variant Coding файла. Той може да се свали с MUT III и има разширение .KON . Но MUT III не може да го променя. Трябва да се промени съответния блок на ръка или с програма която чете файла и позволява да се променят записаните в него настройки. Ако е на ръка трябва да се изчисли и запише на края на файла новата чек сума. Програмата се грижи сама за чек сумата. След това файла се записва обратно в ETACS ECU (компютъра на шасито) и готово.

     

    В Ратола с МУТ3 барат и във вариант кодинга, в смисъл имат редактор който е като плъгин на МУТ3, за това не задълбах подробно. Ако беше попитал щях да ти отговоря. :)

  12. Благодаря за информацията утре ще пробвам и споделя резултата.

     

    Имам "девствен" (чисто нов и непрограмиран) имобилайзер заедно с чисто нова черупка с не нарязан ключ. Пиши ако имаш интерес. Виж също и полезната тема ТУК

×
×
  • Създаване...