Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

pavlin kozev

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от pavlin kozev

  1. Да се включа и аз по темата. Карам Мерцедес С класа 2002 и често сменям с Паджерото на жена ми. Кефя се и на двете коли, но по различно му. Не могат да се сравняват джип и лека кола. В едната усещането е спортно, ниско седене и т.н., 143 к.с. В другата гледаш отвисоко като господар на пътя, всички ти дават път защото си големия батко, мощен мотор 161 коня, колата е пъргава не по-малко но не е за магистрала и бързо каране. Иначе за проходимост - ти си царят. Въпросът е кое те кефи повече. Относно разходът ДИД 3200 кубика ,12 градско и 10 извънградско. Въпреки по-голямата кубатура разходът е същият като обсъжданото Спорт. За цени на подръжка не знам, но е логично джипът да е по-скъпо удоволствие. Успех при избора!!!

  2. Ами тези цени за ресторанта са много солени, не мислите ли? Даже и нагарчат. Харесваше ми идеята за 'Дива" защото съм бил там, и ми харесва определено. Сигурно и тук не е зле но тези цени за храната ми приличат на тези от Златни пясъци. Лично мнение, не ми се сърдете!

  3. Благодаря за отговора, но защо след това го били сменили с двигател на Фолксваген и Пежо. Бил капризен мотора към горивото и разни такива. Ако някой има преки впечатления нека сподели. Моля ви!

×
×
  • Създаване...